Szegedi Arcok

Nincsenek szavak: licitálással is segítenék a fiatalon elhunyt mórahalmi mentős családját

Hétfőn számoltunk be róla, hogy egy a neve elhallgatását kérő üzletember a nemrég 47 évesen elhunyt mórahalmi mentős családjának a segítségére sietett és az egész hitelállományukat magára vállalta. Egyszerűen elképesztő, de a történetnek ezzel nem lett vége, hiszen egy felajánlásnak köszönhetően most egy dedikált magyar válogatott mezt is licitálásra bocsájtottak. Az itt befolyt összeget is az apa nélkül maradt családnak szánják.

Nem győzünk csodálkozni, hogy mennyi jó ember van a világban, hiszen bár megoldódott a tragikusan fiatalon elhunyt mórahalmi mentős családjának a hiteltartozása, ezzel még nem állt meg a gyűjtés. Gera Zsolt, az adománygyűjtés kezdeményezője közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy kaptak még egy felajánlást, amit licitációra bocsájtanak. A dedikált magyar válogatott mezből befolyt összeget pedig a családnak adják majd.

NEMESLELKŰ, SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK IS VANNAK KÖZTÜNK

Tegnap írtuk meg, hogy rengeteg ember fogott össze határon innen és túl, hogy segítsen a nemrég 47 évesen elhunyt mórahalmi mentős családjának. Egy nap alatt 3 millió forint gyűlt össze, majd a Rádió 1 Balázsék című műsorában elmesélt történetet hallva egy, a neve elhallgatását kérő üzletember az egész hitelállományt magára vállalta, ami ékes bizonyítéka annak, hogy bizony vannak még jó emberek a világban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb