BlogVideo365

Szeged365 benzinár-figyelő: nem hittünk a szemünknek, mától akár 451 Ft-ért is tankolhatunk Szegeden

Mint, ahogy azt előre megjósolta a Holtankoljak.hu, péntekre nagyot zuhantak az üzemanyagárak, így Szegeden is bejött a bruttó 11 forintos csökkenés. Sőt, benzinár-figyelő körutunkon találtunk olyan kutat, ahol akár 451 Ft-ért szerezhetjük be az üzemanyagot!

A RENDELETET KÖVETŐEN 479,9 FT-ÉRT TANKOLHATTUNK A SZEGEDI KUTAKON

A kormány november 15-től vezette be a normál üzemanyagokra vonatkozó 480 Ft-os limitet, amely február 15-ig lesz hatályban. Akkor, ahogy életbe lépett a rendelet, körülnéztünk a szegedi benzinkutakon és azt tapasztaltuk,  a város valamennyi helyén 479,9 Ft-ért tudunk tankolni.

DE VOLT OLYAN, AKI KESZTYŰT DOBVA A KONKURENCIÁNAK, A PRÉMIUM ÜZEMANYAG ÁRAIT IS LEVITTE 480 FT-RA

Alig egy héttel az üzemanyagárak maximálását követően felfedeztük, hogy az egyik szegedi kúton a prémium dízel és benzin is 480 Ft volt! Mint kiderült, az extravagáns húzás a Holtankoljak.hu adatbázisa szerint Szeged mellett Veszprémben, Siófokon, Szentesen, Gyulán és Zalaegerszegen is érvényes.

SZEGEDEN MOST MÁR AKÁR 451 FT-OS ÁRON IS TANKOLHATSZ

Ezek után már nagyon kíváncsiak voltunk a héten felröppent áresés hallatán, mennyiért is tankolhatunk mától Szegeden, tényleg megvalósul-e a bruttó 11 forintos csökkenés. Végigjárva az ismert kutakat pedig nem hittünk a szemünknek, ugyanis találtunk olyan helyet, ahol a 95-ös benzinért 451,9 Ft-ot, a gázolajért pedig 457,9 Ft-ot kértek el. Benzinár – figyelő videós összeállításunkból győződj meg te is róla, hogy nemcsak káprázott a szemünk!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb