Szegedi Arcok

Apró gesztus, de sok boldogságot tud okozni: Szegeden is dübörög a “Hagyj el egy mikuláscsomagot 2021” nevű kezdeményezés

Szegedet már egyszer elárasztották a plüssök, most pedig a mikuláscsomagokon van a sor. Ma van Szent Miklós napja, ezzel egyidőben pedig dübörög Szegeden is a “Hagyj el egy mikuláscsomagot 2021” nevű kezdeményezés. Röviden: ne lepődj meg, ha egy kis “elhagyott” mikuláscsomagot találsz a városban, lehet, hogy éppen Neked szánták.

Apró gesztus, de sok boldogságot tud okozni a gyereknek a ma országosan is futó kezdeményezés, a “Hagyj el egy mikuláscsomagot 2021”. A Szegeden láttam csoportba osztotta meg az egyik anyuka a történetüket, hogy mekkora örömet tud ez okozni a kisgyerekeknek. Mint írta: “Kislányommal beszaladtunk egy torta rendelés miatt a Mátyás téri cukrászdába. Lánykám természetesen a játszótér irányába indult meg. Hiába mondtam neki, hogy minden tiszta víz. Ahogy ott bóklásztunk a vizes játékok között, egyszer csak megpillantottunk egy mikuláscsomagot, rajta egy üzenettel: (röviden) “vigyél haza”. Ezúton is hálásan köszönjük annak a kedves illetőnek, aki kitette ezt a csomagot. A 2,5 évesem hatalmas csillogó szemekkel szaladt a kocsihoz és bontotta ki. Volt benne alma, narancs, mandarin, dió, egy plüss malacka és egy kézzel készített és díszített függő dísz.” A csoportban egyébként többen írták már, hogy Ők is elhagytak egy-egy aprócska mikuláscsomagot, tehát ne lepődj meg azon, ha összefutsz velük a városban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb