BlogSzegedi ArcokVideo365

Dr. Katona Mártát és a Szegedi Gyermekklinika dolgozóit leptük meg

Kevés fantasztikusabb ember él és dolgozik a Napfény Városában, mint Dr. Katona Márta szegedi csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekkardiológus professzor, aki csapatával együtt az ünnepek alatt is azért fog küzdeni, hogy apró szegedi életeket mentsenek a Szegedi Gyermekklinikán. Ma délelőtt náluk jártunk, a felkérés egyszerre két irányból száguldott felénk,

  • egyrészt, legalább 100-120 olyan üzenetet kaptunk a Szeged365 Angyalkommandó keretein belül, hogy lepjük meg őket munka közben,
  • másrészt, a szegedi egészségügyi dolgozókért kiálló Trója Ételbár vendégei is rengetegen írták, hogy itt lenne az ideje, hogy végre valaki a beteg szegedi gyermekekért küzdő hősökhöz is elugorjon egy kis ajándékkal.

A fenti két bíztatást követően számunkra is egyértelmű volt, hogy a nehéz helyzetben lévő családokat és az egészségügyi hősöket meglepő szériánk ma délelőtti eseményén a Korányi Fasoron kezdünk. A Szeged 2020-as díszpolgárának választott orvost és kollégáit az ÁRKÁD Szegedben működő Rozmaring és a velük szembe szomszéd, nomeg a Kölcsey utcában is karistoló Trója csapataival közösen leptük meg.

A közismert doktornő csapata – mint előzetes egyeztetésünk során elárulták – a mediterrán konyha szerelmese, így aztán Neményi Károly, a Rozmaring Étterem üzletvezetője mediterrán csirkemellet szállított a helyszínre, amelyet a Trójai Harcosok crispy chicken tálakkal egészítettek ki.

Hálásan köszönjük Dr. Katona Mártának és csodálatos kollégáinak, hogy nap mint nap a szegedi gyermekekért küzdenek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb