Szegedi ArcokVideo365

Amikor egy álom valóra válik – a hatéves Zazi és édesanyja viheti haza a Merkbau nyereményjátékának, a VesPanel fődíját, egy Vespát!

Anyu, még ma vigyük haza!” – kérlelte izgatottan, csillogó szemekkel a 6 éves Zazi édesanyját egy hófehér Vespa előtt, amit a család nem várt karácsonyi ajándékként a szegedi Merkbau Zrt. sorsolásán nyert.

A KISFIÚ A LUCA CÍMŰ MESE FŐHŐSEIHEZ HASONLÓAN NAGYON SZERETETT VOLNA EGY VESPÁT

A szegedi építőcentrum üzletében kiállított gyönyörű jármű körül már megérkezésünkkor ott nyüzsgött a kisfiú, akinek nagy vágya vált most valóra a Vespával. Zazi ugyan a jogosítványtól még messze van, de hatalmas benyomást tett rá a Luca című animációs mese, melynek tengeri szörny főhősei csodás kalandokba keverednek azért, hogy megszerezzék álmaik robogóját, ami a szabadságot, a gondtalan nyarat jelképezi számukra, egy Vespát. Nagy Adrienn, a kisfiú édesanyja elmesélte, amióta látták a mesét, Zazi csak arról tud beszélni, teljesen magával ragadta az a boldog érzés, amit a kalandfilm főhősei a kétkerekűn éltek át.

MIUTÁN A CSALÁD MEGNÉZTE A MESÉT, NEM VÁRT ÜZENETET KAPTAK

Az élet pedig hatalmas rendező, olykor hihetetlen dolgokat produkál: miután Adrienn és Zazi megnézték a mesét, másnap kaptak egy üzenetet a Merkbau munkatársaitól, melyben az állt, hogy vásárlásukat követően rájuk mosolygott a szerencse, és megnyerték a cég nyereményjátékán Zazi nagy álmát, a Vespát!

AZ EGÉSZ CSALÁD RAJONG OLASZORSZÁGÉRT

Adrienn elárulta számunkra, az egész család rajong Olaszországért, az itáliai kultúráért, ízekért és lélegzetelállító tájakért, így, ha tehetik a nyarakat a mediterrán országban töltik. Zazi is nagyon jól ismeri már Olaszországot, ott jártunkkor éppen a Merkbau dolgozóinak készített egy rajzot, melyen egy Vespa száguldott, a sofőr kezében pedig egy olasz zászlót lengetett.

És ilyen, amikor egy álom valóra válik, mint a rajzon, most Zazi ült a kormány mögé és nyomta neki képzeletben a gázt a gyönyörű olasz tengerparton.

A Merkbau őrülete áprilistól december 10-ig pörgött, melyben bárki versenybe szállhatott a 1,5 milliós Vespáért, aki fürdőszobát újított fel és speciel náluk vásárolt minimum 549.000 Ft-ért fürdőszobaterméket. Ezúttal Adrienn és Zazi karácsonyát varázsolta a szegedi építőcentrum szebbé és szerzett egy hatéves kisfiúnak egy életre szóló élményt.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb