Kikapcs

Elindult a Tram-Shuttle, a hivatalos menetrend is megvan: utazhatunk a Hold túlsó oldalára és a Szíriuszi kiskertekre is Szegedről

Másfél hónappal ezelőtt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Szögedi Mönyétserege újra elkészítette a Szegedi Űrállomást. Azóta, már megvolt a tram-train villamos-űrhajó hibrid fejlesztése, most pedig a menetrendet is a nyilvánosságra hozták a Kétfarkú Kutyák. Tehát, innentől már a Hold túlsó oldalára, illetve a Szíriuszi kiskertekre is utazhatunk a Tram-Shuttle hibrid űrhajóval.

Mint korábban megírtuk, a Kétfarkú Kutyák megint nagyot alkottak, és korábbi ígéretükhöz híven -ahogy a Szeged – Rókus állomáson kifüggesztett tábla hirdeti-, a tram-train után szabadon hamarosan indul a Tram-Shuttle integrált villamos-űrhajó fejlesztés Szeged és Szíriusz között. Azóta, az ígéretüket betartották és már ki is függesztették a hivatalos menetrendet – hívta fel a figyelmet az egyik Szegeden láttam csoporttag.

SZÍRIUSZU KISKERTEK ÉS A HOLD TÚLSÓ OLDALA

A poszthoz mellékelt fotókból kiderült, hogy a Damjanich utca után a Szegedi űrállomásra érkezhetünk, majd a Tram-Shuttle a Hódmezővásárhely-Szírusz Térnél áll meg, de akár a Hold túlsó oldalára, a Szíriuszi kiskertekre és magára a Szíriuszra is elutazhatunk vele. A Kétfarkú Kutyák mindenesetre arra is felhívják a figyelmet, hogy a Galaktikus föderáció megalakulásának ünnepnapján a Tram-Shuttle nem közlekedik. A szemfüles szegediek a poszt alatt már a tapasztalataikat is leírták az űrhajóval kapcsolatban. Mint kiderült, volt aki szerint ez pofátlanság, mivel a Tatooinra éa a Halàlcsillagra nem is csináltak megállót, mások szerint pedig a múltkor fél órát késett, sőt! A kaller meg is büntette azokat, akik nem vettek helyjegyet.

A viccet félretéve: köszi srácok, még több ilyet Szegedre, jót derültünk rajta!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb