Kikapcs

De szép macska vagy te, Sanyi! A párduc már Szegeden van, a Szeged365 olvasói tömegesen fotózták le a feketeséget

2022 elindult, a szegedi táskás emberrel párhuzamosan pedig a kiskunhalasi fekete párduc is visszatért karácsonyi-újévi szabadságáról. Vasárnap “csupán” arról adtunk hírt, hogy Szolnok közelében látták a vadállatot, azonban a Szeged365 olvasói és a Szeged365 Társalgó csoport tagjai már Szegeden is lencsevégre kapták a nagymacskát. Az alábbi cikkünkben egy csokorba gyűjtöttük az utóbbi két nap kommentcunamija során beérkezett, Szegeden készített fotókat, hozzájuk pedig az olvasóink kommentárjait. Szeged365 Family, zseniálisak vagytok, mint mindig!

Az eredeti, vasárnapi cikkünk a témában plusz egy hétfői folytatás, ahol valaki már odáig ment, hogy egy szolnoki garázstetőn látta napozni (??) a kedvenc macsekunkat:

ÉRKEZZENEK A SZEGED365 OLVASÓI!

Imádjuk, amikor elszabadul a kreativitás a Szeged365 olvasói körében. Az alábbiakban a Szeged365 – szegedi, független, igazi Facebook oldalunkra és a Szeged 365 Társalgó csoportba bekommentelt fotók közül szemezgetünk, parádésak, köszönet értük!

Lambert: “Nekem sikerült azóta befognom ,nem volt könnyű!”

Rita: “Már hazajött és pompázik”

Attila: “Ott van az a Szent Gellért Fórumban, nem kell keresgélni. Szénézett egy kicsit Halason meg Szolnokon hogy nincsenek-e ott a múltkor nálunk balhézó csabai drukkerek, de ennyi, már hazajött.” (via Köztérkép)

Tünde: “Nyugodjatok meg, már hazajött!!”

Gábor: “…felénk is jött!”

János: “Csak ezt a környezetet szereti. Meg hát jó messzire eljutott miután Bugacon széttépett egy birkanyájat. Gyakorolja az idegen nyelvet. Itt Kecskemét környékén éjszakánként lehet, hogy bandázik a toportyánokkal. Szerezzenek már egy indián nyomkövetőt aki konkrét bizonyítékkal szolgál. Addig ez olyan mint a Loch Ness-i szörny.”

Róbert: “Mindig ezt csinálja… Lerágja magáról a pórázt…. Kiszökik két-három napra, leszaladgál 300-400 km-t aztán jön haza…”

Zsozé: “eskü ott volt a TV-ben! a feleségem is látta!”

Marcsi: “Remélem csak 1 nagy kutya nyomával találkoztam a tónál ( Szeged)”

Árpád: “Láttam amit láttam.”

Antónia: (szöveg nélkül)

Az ügyben egyébként már PegaPoll-szavazás is indult (ezt is a Szeged365 Társalgóban fedeztük fel), a kérdésük: “Szerinted sikerül befogni a fekete párducot?” Ha tippelnél, ITT találod a voks-felületet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb