Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: ott leszel a férfi kézilabda EB meccsein a Pick Arénában?

Sporttörténelmi eseménynek ad otthont Szeged, csütörtökön indul ugyanis a férfi kézilabda EB, melynek egyik helyszíne a vadiúj Pick Aréna lesz. E heti Szegedi Pletykák rovatunkban arról kérdeztünk titeket, kilátogattok-e a szegedi meccsekre, kiknek szurkoltok és van-e kedvencetek a játékosok közül.

A SZERBIA-UKRAJNA MECCSEL STARTOL EL SZEGEDEN A BAJNOKSÁG

Január 13-án, rögtön a nyitónapon, 18 órakor a Szerbia és Ukrajna meccsel startol el Szegeden a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság, majd 20:45-től Horvátország küzd meg Franciaországgal a vadiúj Pick Arénában. Így városunkban a Bogdan Radivojevics fémjelezte szerb együttesnek szurkolhatunk először. Egy biztos, a szerb-horvát rangadó nem mindennapi meccsnek ígérkezik. A két csapat mellett a mindig bombaerős franciák és ukránok szerepelnek a szegedi csoportban.

A PICK SZEGED NÉGY MAGYAR JÁTÉKOSA IS KÉPVISELI HAZÁNKAT

A magyar nemzeti csapatban négy szegedi található: Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós, akik Budapesten, a közelmúltban átadott új budapesti Arénában vívják a meccseiket. Január 13-án a hollandok ellen kezdenek, majd 16-án a Pick Szeged csapatának egyik irányítóját, a Miguel Martinst is a soraiban tudó Portugália lesz az ellenfelük. Az utolsó csoportmeccset január 18-án Izland ellen vívják.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: micro step
'Fel a tetejéhez' gomb