KikapcsVideo365

Van egy mesebeli hely Szegeden, ahol már elkezdődött a tavasz – a Petőfi Sándor sugárúti Angyal Dekor Műhelyben jártunk

Noha még javában tart a tél és messze vagyunk attól, hogy rügyezzenek a magnóliák a Széchenyi téren, az Angyal Dekor Műhelyben gyönyörű rózsaszín virágokkal pompázó liliomfa alatt már most elkészítheted az idei év első tavaszváró szelfijét. A lányok igazán kitettek magukért és a cudar, szürke idő ellenére üzletükben már az ébredező természet első hírnökeit csodálhatjuk meg.

A KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ MÁR A DOBOZBAN, ITT AZ IDŐ, HOGY OTTHONAINK FELÖLTSÉK TAVASZVÁRÓ KÖNTÖSÜKET

Ott jártunkkor a színes virágkavalkád között lelkünk megtelt melegséggel és már a tulipánok, hóvirágok és orchideák puszta látványától is feltöltődtünk. Kapva kaptunk is az alkalmon, hiszen a karácsonyi dekoráció már a dobozokban, itt az ideje, hogy otthonaink felöltsék tavaszváró színes köntösüket, derűt és vidámságot csempészve a téli, szürke hétköznapokba.

VALENTIN – NAP, NŐNAP, NINCS IS BESZÉDESEBB AJÁNDÉK A VIRÁGOKNÁL

Az Angyalok elárulták számunkra, soha nincs elég korán az előttünk álló ünnepekre is felkészülni, így a mórahalmi Kószó Bernadett és lelkes, kreatív csapata akár már most bármilyen alkalomra megalkotja számodra a legtökéletesebb virágkompozíciókat. Nem is lehetne Valentin-nap, vagy Nőnap alkalmából jobb ajándékot találni szeretteidnek, hiszen a virágok finom egyszerűségükkel, szemet kápráztató gyönyörűségükkel szavak nélkül mondják el a választott hölgyeknek, hogy mennyire fontosak is számodra.

AZ ANGYALOK ESKÜVŐI DEKORÁCIÓIKKAL VARÁZSLATOSSÁ TESZIK A NAGY NAPODAT

A Műhely Angyalai, ahogy mindig, most is lesik minden kívánságodat és valóra váltják egyedi elképzeléseidet, sőt, ha valami különleges virágkölteménnyel lepnéd meg kedvesedet, de nincs ötleted, kifogyhatatlan kreativitással segítenek létrehozni a legszívhezszólóbb ajándékokat, legyen szó szülinapokról, vagy névnapokról, de nyugodtan rájuk bízhatod az esküvői dekorációk elkészítését is, a lányok biztosan varázslatossá teszik a nagy napodat.

A VIRÁGKÖLTEMÉNYEK ÖRÖK EMLÉKET NYÚJTANAK KIVÁLASZTOTTADNAK

Az Angyalok a tavaszt várva arra is gondoltak, hogy a virágköltemények szépségükkel ne csak egy hétig ragyogják be otthonodat, hanem örök emléket nyújtsanak kiválasztottadnak, ezért üzletükben művirágból készült dekorációkat is választhatsz, amelyek mégis a megszólalásig olyanok, mintha most szedtük volna őket a kertünkben, soha el nem múló szépségükkel igazi kincsei lehetnek otthonunknak.

Az Angyal Dekor Műhely tavaszváró birodalmát Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút 85 szám alatt találod, de egyedi kívánságaiddal keresd nyugodtan Dettit a 30/ 448 5615 telefonszámon is!

Angyal Dekor Műhely

Szeged, Petőfi Sándor sgt. 85.

Kószó Bernadett: 30/ 448 5615

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb