SportVideo365

A nap videója: már csak egy mezőnyjátékos maradt gól nélkül az új PICK Arénában, Mikler Rolandék megmutatták Neki, hogyan is kell ezt csinálni

“Már csak egy mezőnyjátékosunk maradt gól nélkül az új PICK Arénában, de a csapattársak tartottak egy rögtönzött gyorstalpalót arról, hogy is kell ezt csinálni” – piszkálódtak a Pick Szeged közösségi oldalán megjelent irtó jópofa videóban Sebastian Frimmellel, a csapat oszlopos tagjával.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Mikler Roland, a kékek kapusa azért hozzátette, hogy szerencsére a legjobb társakat kapta meg, és Ők ott segítenek, ahol csak tudnak, így megmutatták, hogyan kell a PICK Arénában gólt lőni. Mikler Roland nem fogta vissza magát, még azzal is heccelte csapattársát, hogy nehogy Ő lőjön előbb gólt, mint Seppo. Természetesen Frimmel nem hagyta magát, a videó végén csak betalált a kapuba, és nem is akárhogyan. Mutatjuk:

MAGABIZTOS GYŐZELEM AZ ÉV ELSŐ MECCSÉN, SZOMBATON JÖHET A KÖVETKEZŐ

A Pick Szeged egyébként magabiztos győzelemmel indította az évet. Az SBS Eger otthonában 24-32 – es diadalt aratott, és szombaton 18 órától a Dabas KC VSE együttese ellen lépnek pályára új otthonukban, a PICK Arénában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb