Szegedi Arcok

Európai szintű szakmai kitüntetést zsebelt be a szegedi Goodwill Pharma

Annyira jó azt látni, hogy a helyi vállalkozások sorra hozzák a legrangosabb elismeréseket Szegedre. Ma például a Goodwill Pharma Kft. jelentette be, hogy a European Enterprises Business Awards program keretein belül díjat nyertek a „Best Full-Service Pharmaceutical Development Company – Hungary” kategóriában.

Mint a vállalat sajtóközleményében írja, a European Enterprises Business Awards a legrangosabb elismerések közé tartozik, és egyben a világ egyik legnagyobb, iparágakon és határokon túlnyúló üzleti versenye is. Díjazzák az európai üzleti élet vállalkozóit és az őket támogató intézményeket. Az elmúlt néhány évben Európa rengeteg gazdasági változáson ment keresztül, így azokat szeretnék díjazni, akik ezt átvészelik és közben folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat. A díj odaítélése során figyelembe veszik azokat a tényezőket, hogy miben tér el az adott vállalkozás a versenytársaitól, az elmúlt 12 hónapban elért eredményeit, a hírnevét, valamit az európai piacon való jelenlétét.

Ha már Goodwill Pharma, akkor elengedhetetlen megemlítenünk, hogy a segítségnyújtásban sem utolsó a szegedi vállalat. Több ízben is vitamincsomagokkal segítették a Covid-osztály dolgozóit:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb