Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Szent István téri dzsemborival, kiszebáb égetéssel és pörgős bulikkal vár ezen a hétvégén Szeged

Végre péntek, még pár óra és kitör a hétvége. El is hoztuk neked, milyen programokra számíthatsz városunkban. Szombaton elstartol 2022-es év első szegedi rendezvénye, érkezik a Szent István téri dzsembori, ahol látványos kiszebáb égetéssel űzik majd el a telet. Este pedig belecsaphatsz az éjszakába, izgalmas programokkal készülnek a szegedi szórakozóhelyek is erre a hétvégére. Érkezik a Szeged365 Kikapcs benne sok-sok programmal!

EZEN A HÉTVÉGÉN VISSZATÉR A SZENT ISTVÁN TÉRI DZSEMBORI

“Nem oly régen még a Dóm térre invitáltunk benneteket, most meg már temetjük a telet” – írja a Szegedi Városkép és Piac szervezésében létrehozott esemény Facebook oldalán, ami azt jelenti, hogy februárban már nem maradunk kézműves dzsembori nélkül Szegeden.

SZOMBAT ESTE BOSZORKÁNYT ÉGETNEK A SZENT ISTVÁN TÉREN

A napokban többek között a Szegedi Borfesztivál, a Szegedi Halfesztivál és a Chili Weekend című gasztro-rendezvények kapcsán is bíztató hírek érkeztek, hab a tortán, hogy szombaton – igaz, kézműves piac formájában – pedig elrajtol a 2022-es év első szegedi rendezvénye. Az elkövetők a Szegedi Borfesztivál és a Bortér szervezői, a Szegedi Városkép és Piac Kft., a helyszín a Szent István tér, a fő produkció pedig az lesz, amikor a Drugovi Busók vezette zenés felvonulás után, este 6-kor egy látványos kiszebáb égetéssel űzik el a telet.

“MARADJUNK EGYÜTT” – FOLYTATÓDIK A HÁZASSÁG HETE PROGRAMSOROZAT

Vasárnap elkezdődött a házasság hete, amelynek keretein belül az idén már 15. alkalommal hívják fel a figyelmet a család és a házasság értékeire. Az eseménysorozat mottója: Maradjunk együtt!, így a kapcsolatok gondozása, és a közös fejlődés áll a középpontban. A Házasság Hete programjaiban ma este újabb előadást tekinthet meg az érdeklődő közönség “Ëgy ëmbör mög ëgy asszony – Történetek, népmesék, népdalok férfiról, nőről, házasságról” címmel.

SZÍNES REPERTOÁRRAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában érkezik a Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák című romantikus vígjáték Diane Keaton és Jeremy Irons főszereplésével, Hercule Poirot is megdolgoztatja a szürke állományát a Halál a Níluson című Agatha Christie regény újabb feldolgozásában, de, ha inkább a fantasy világában merülnél el, kikapcsolódhatsz a Kilenc nap című filmmel, melyben arra kutatják a választ, mi történik akkor, ha a születés nem a kezdet, hanem a cél. A teljes programot itt éred el.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában márciustól Batman újra Gotham utcáit járva veszi fel a harcot a gonosszal, de addig is adhat egy kis adrenalin löketet az Uncharted című kalandfilm, vagy a Rémálmok sikátora, az Oscar-díjas Guillermo del Toro izgalmas thrillere. A teljes műsort itt nézheted meg.

TÖLTŐDJ FEL A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

HUNGI

Igazi karnevál hangulat fog uralkodni szombat este a Hungiban. A fergetes farsangi hangulatról Roberto Rios gondoskodik, hogy az este soha ne érjen véget.

RETRO KLUB

Érkezik a Retro Klub legújabb partysorozata, a MILLENIUM KIDS a 2000-es és 2010-es évek legnagyobb slágereivel! Itt nem lesznek ismeretlen dalok, csak a legnagyobb slágerek fiatalkorunkból! Ezen az estén a lemezjátszóknál Gabriel B pörgeti a bakelitet.

TÖRPE

A Törpében szombat este a PUB-ban DJ Feczával, a Tetőn pedig DJ Nikky-vel csaphatsz bele az éjszakába.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb