Szegedi Arcok

A háborúról üzent a szegedieknek a német hölgy, aki 33 év után találta meg városunkban az édesapját

“Hihetetlenül rossz, ami most ebben a világban történik. Nagyon remélem, hogy sikerül kitartanotok” – írta bíztató szavait a Szeged365 társalgó csoportban Annett Flechsig, vagyis az a német hölgy, aki még januárban arra kérte a felhasználókat, hogy segítsenek megtalálni 33 éve nem látott, Szeged környékén élő édesapját. A történet vége happy end lett, Anett a szegediek segítségével megtalálta az apukáját, most pedig Ő bíztat kitartásra mindenkit.

Anett, és 33 éve nem látott édesapjának története még januárban futotta körbe Szegedet. Most viszont az orosz-ukrán háború híreit olvasva bátorító szavakkal bíztatja a magyarországiakat, és a szegedieket.

“Leider zahlt jeder von uns diesen Preis. Es ist viel, es ist schwer. Aber den Preis, den wir jetzt alle zahlen, das ist der Preis der Freiheit….Ich wünsche allen Menschen in Europa und natürlich auch im wunderschönen Ungarn, dass es nicht zu schwierig wird für euch und der Krieg in der Ukraine ganz schnell vorbei ist…” –  írja a német hölgy, vagyis, magyarra fordítva: “Ez sok, nehéz, de az ár, amit most mindannyian fizetünk, a szabadság ára… Kívánom minden embernek Európában, és persze a szép Magyarországon is, hogy ne legyen túl nehéz dolga, és nagyon gyorsan vége legyen az ukrajnai háborúnak.” Anett mindezek mellett egy korábbi posztjában sok erőt, és bátorságot kívánt minden szegedinek.

A szívmelengető sztorit cikkről-cikkre itt olvashatod el:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb