Szegedi Arcok

Elismerés a legjobbaknak: kiosztották a Dr. Csada László-díjakat Szegeden

Pénteken kilencedik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat Szegeden, amelyet három, a megyénkben aktívan tevékenykedő személy kapott meg. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület – írja a kamara közleményében.

Kihangsúlyozták, hogy a díjat azoknak a fogyasztóvédelemmel foglalkozó személyek elismerésére hozták létre, akik emberi, szakmai és példamutató tevékenységükkel a fogyasztóvédelem széleskörű társadalmi megismertetésében, valamint a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos oktatás és kommunikáció fejlesztésében megyénkben hosszabb ideje maradandót és kiemelkedőt alkottak. Ezek tudatában az idei díjazottak:

  • Közigazgatási területen végzett munkájáért Walterné Böngyik Terézia, a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola intézményvezetője kapta a Dr. Csada László-díjat díjat.
  • Civil területen végzett munkájáért Dr. Radnóti Zoltán a fogyasztóvédelmi egyesület alelnöke vehette át az elismerést.
  • Vállalkozási területen végzett tevékenységéért a megyei békéltető testületben több mint 12 éve dolgozó Dr. Horváth Péter Károlyt ismerték el Dr. Csada László-díjjal.

Az elismeréseket Zakar Péter, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal igazgatója, dr. Kőkuti Attila, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; valamint Petrik Sándor, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület vezetője adta át.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb