Kikapcs

Hello Ugar, viszlát Ugar! Idén sem tartják meg az Anna and the Barbies ópusztaszeri fesztiválját

Nincs jó hírünk sajnos a Hello Ugar! Fesztivál rajongóinak. 2022 ugyanis már sorozatban a harmadik év, amikor elmarad az Anna and the Barbies hamisítatlan vidéki nyugalmat ígérő, kicsit hipszter, kicsit Woodstock szellemiségben fogant rendezvénye, tudtuk meg Pásztor Annától, az alapító zenekar énekesétől.

A COVID ÉVRŐL-ÉVRE KERESZTÜLHÚZTA A SZÁMÍTÁSOKAT

A fesztivált, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes természetvédelmi területe adott otthont, utoljára 2019 -ben, a koronavírus járvány kirobbanása előtt tartották meg a szervezők, azóta viszont a Covid évről-évre mindig keresztülhúzta a számításokat.

A FESZTIVÁL ELEINTE A ZENEKAR RAJONGÓ-TÁBORÁNAK INDULT

A rendezvény eleinte csak egy szó szerinti rajongó-tábornak indult, ahol az Anna and the Barbies leghűségesebb követői közül néhányszázan töltöttek együtt a zenekarral pár napot, majd Woodstock az Ugaron néven vált országosan ismert eseménnyé. 2019-ben megújult arculattal és színes programokkal valósult meg az immár Hello Ugar! néven működő fesztivál.

HA MINDEN A TERVEK SZERINT ALAKUL JÖVŐRE ÚJ HELYSZÍNEN, A PILISBEN TARTJÁK MEG A FESZTIVÁLT

Beszélgetésünk során Pásztor Anna elárulta, nagyon szerették volna idén már megtartani a rendezvényt, de sajnos a koronavírus járvány miatti bizonytalanság nem tette ezt lehetővé, viszont, örömhír, hogy már teljes gőzerővel elkezdték a jövő évi fesztivál szervezését, mely újdonságként a puszta közepéről átköltözik a Pilis erdővel borított lankás hegyvidékére.

HELLO UGAR! UGYAN IDÉN ELMARAD, VISZONT NAGYON SOK RENDEZVÉNYRE SZEGEDEN SZINTE MÁR BIZTOS, HOGY SOR KERÜLHET

A Hello Ugar! Fesztiválra tehát úgy néz ki, még egy bő évet kell várnunk, azonban nem maradunk nagy rendezvények nélkül 2022-ben sem Szegeden. Az alábbi cikkünkben összeállítottuk nektek a 2022-es szegedi rendezvénynaptárat, benne azokkal az eseményekkel, amelyek már szinte biztos, hogy meg lesznek tartva, időrendi sorrendben.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: visit site
'Fel a tetejéhez' gomb