KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: Szegednél nincs szebb város e vidéken – rózsaszín magnóliák illata tölti meg a Széchenyi és a Szent István teret

Ezerarcú városunk tavasszal ölti fel egyik legszebb köntösét, amikor is az ébredező természet élénk színekkel teli pompájával ragyogja be Szeged szívét. Míg a múlt héten mégcsak a szirmaikat bontogatták, mára már teljesen kinyíltak a csodálatos rózsaszínfejű magnóliák a Széchenyi és a Szent István téren. Látványuk nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem édes illatuk orrunkat is kényezteti, egyszerűen nem lehet velük betelni, ha lehet, évről évre csak még szebbek lesznek!

Azt hiszem mindannyian, akikben igazi szegedi szív dobog, méltán állíthatjuk, hogy messze földön nincs párja liliomfákkal körülölelt belvárosunknak. A hatalmas rózsaszín virágok pedig nem csupán a helyiek tekintetét vonzzák, a turisták körében is népszerű látványosságnak számít az édes magnóliák tavaszi szellőben lágyan ringatózó óriás feje, nem véletlenül váltak a Széchenyi tér és a Szent István téri fák is jól ismert szelfiponttá.

Csodáld meg videónkban Szeged páratlan, tavaszi szépségét, azután pedig nem is marad más hátra, minthogy elkészítsd saját tökéletesen megkomponált magnóliás szelfidet.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb