Kikapcs

Most már fix: lesz Szegedi Majális, dupla helyszínen, egészen combos kis programmal!

2019-ben üvöltötte utoljára mikrofonjába a lakossági techno-t verető srác a Polip Dance kifejezést az újszegedi Erzsébet Ligetben, azóta nem láttunk arrafelé tizenkét lagertől dűlöngélő apukát, szpájdörmen-lufit szorongató gyerekeket és halálra vált arccal, az életükért kapaszkodó ringlispíl-anyukákat. A Covid ment, a jó öreg Szegedi Majális pedig három év kihagyás után visszatért,

  • ismét dupla helyszínen,
  • és meglepően jó kis programmal,
  • egy kicsit tényleg olyan, mintha visszakaptuk volna a régi életünket!

Akárcsak 2019-ig, a liget mellett ismét lesz Gino-zás a Zápor-tónál, az előbbi rendezvény három napos lesz, az utóbbit csakis a Munka Ünnepére szervezi a Szegedi Városkép és Piac Kft.

Amit felesleges magyarázni, hogy lesz:

  • sör-virsli-csattogós lepke featuring lacikonyhás arcok,
  • a galaxis létező összes táncegyüttese,
  • dodzsem, ringlispíl, eca-eca-eccarvús forgó,
  • Groove Coverage és Master Blaster veretős Polip Dance pörgetőfrász,
  • és persze, “nem akarok meghalni” jellegű, XXL névre keresztelt óriás-gyilok-apokalipszis hinta.

Viszont ami egészen meglepett, az DR BRS-Varga Viktor-Heincz Gábor BIGA közös show-ja. A három arc a Covid alatt közösen hozta össze a Koccintós című ultimate partyhimnuszt, ami 2020 óta kötelező tétel minden szegedi kerti parti, diszkózás, mulatozás, kocsmai verekedés (stb) alkalmával, a sikereiről sokat elárul, hogy a klipjét már több, mint 24 millióan nézték meg a Youtube-on. A három arc végre együtt lép majd színpadra május 1-jén, ez hatalmasat fog menni:

Szintén színvonalasnak ígérkezik Mahó Andrea és Miller Zoltán produkciója, jó lesz újra színpadon látni a szegedi Útközband-et és az X-Faktor mostanában keveset látott győztese, a szintén szegedi Alee is felpattan majd a liget tribünjére.

További részletek és esemény ITT, hűtsétek a sörünket, megyünk.

Gino boldog.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb