Közélet

Show must go on: Márki-Zay Péter újra élőzött, ismét furcsa dolgokat mondott

Egy kicsit olyan érzésünk volt vasárnap este, mintha még mindig tartana a 2022-es országgyűlési választások előtti őrület: Márki-Zay Péter ismét rácsapott a LIVE gombra a Facebook-on, cifrákat mondott, a Fidesz szekerét toló Megafon influenszerei pedig jól szétkapták érte.

A nemzet MZP-je többek között arról beszélt,

  • hogy az ellenzéki összefogás tagjai között mindenki hibás a történelmi vereségért, nem csak ő,
  • kész a “Halálcsillag”, a Fidesz már kiépítette a birodalmát, amivel bárkit le tudnak darálni, bárkiből lehet patás ördögöt csinálni,
  • a náci Göbbels megirigyelte volna azt a propagandagépezetet, amit Orbán felépített,
  • Orbán pedofil is lenne, ha abból lehetne lopni,
  • a Fidesz megszavazta a gázembargót, Márki-Zay Péter szerint a kormánypárt “elzárja a gázt”, katonákat toboroz és megszünteti a rezsicsökkentést,
  • majd ismét bejelentette, hogy új pártot alapít, amellyel kvázi a baloldali fiatalokat célozza meg.

Mint az MZP-pártisággal igencsak nehezen megvádolható XXI. Század Intézetes vezető elemző, (egyben a kormánypárt No1 influenszere) Deák Dániel idézte, az ellenzéki összefolgás colt miniszterelnök-jelöltje azt is boncolgatta, hogy vajon minden fideszes kábítószerezik-e.

A teljes élő videót IDE kattintva találod, a kampányfinish során megtartott beszédekhez képest egészen összeszedett volt, de hozta a jól megszokott, erős, félreérthető kijelentéseket. A videó nagyot ment, vasárnap este óta 45 ezren nézték meg, a komment szekció is felrobbant, egy Magor nevű felhasználó egyenesen azt írta, hogy “Köszi mindent, Péter! Csak így tovább! 2026 KÉTHARMAD!”

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb