MindenmásVideo365

Balra rántotta a kormányt, miközben előzték, majd ő is előzni kezdett – életveszélyes roadmovie, Hódmezővásárhely mellől (videóval)

Az utóbbi két hét telis-tele volt hajmeresztő közúti videókkal, valahogy úgy éreztük, a Dorozsmai úton piroson, konvojban átdöngető Dominic Toretto-k és a Dugonics téri körforgóban menetiránnyal szemben kocsikázó elvarázsolt sofőr által megkezdett szériába tökéletesen fog illeszkedni az, amit Tamás nevű olvasónktól kaptunk. Íme egy újabb “gyöngyszem”, ezúttal Hódmezővásárhely mellől, szigorúan elrettentés céljából.

A videó eredetileg a HMVHLY CarLife csoportba került ki és az látszik rajta, ahogy egy piros furgon előzni kezd két másikat, majd az előzési szituáció fizikai középpontjában lévő fehér is gondol egyet, és szintén belevág a manőverbe, mindezt úgy, hogy már őt is előzik közben. Rendben, tudjuk, egy kicsit kacifántos volt a mondat, egyszerűbb videón megnézni a hajmeresztő produkciót, 1:10 után indul:

Az eredeti, április 8-án készült fedélzeti kamerás videót egy Krisztián nevű felhasználó töltötte fel, ennek a grab-elt verzióját kaptuk meg Tamástól, köszönet mindkettőjüknek. Az előző srác azt írta, hogy a piros kisbusszal 2 kollégája utazott, ő pedig mögöttük. A kommentelők egy része úgy látta, hogy a fehér furgon már indexelt, amikor előzni kezdett a piros (mi akárhogy is néztük, nem tűnt fel, hogy villogna az irányjelzője), ha így volt, az teljesen más aspektusba helyezi az életveszélyes szituációt.

Bárhogy is történt, kérünk, sokkal óvatosabban közlekedj!

HALÁLOS IRAMBAN, SZEGEDEN ÉS KÖRNYÉKÉN – SZEGED365 BEST OF AZ ELŐZŐ PÁR NAP TERMÉSÉBŐL

Az alábbiakban az utóbbi pár nap “termését” gyűjtöttük össze, szavakat nem találunk rájuk, videókat annál inkább:

(hármas konvojban piroson át, a Dorozsmai úton)

(forgalommal szemben Need 4 Speed-ezés a József Attilán plusz körforgalmas lúzerkedés a vásárhelyi elkerülőnél)

(egy kis Dugó téri körforgalmas “csakazértis” fordítva megyek)

(egy tavaly nyári szösszenet, Deszkről, ahol egy wannabe Ken Block a focipályán driftelgetett szabadidejében)

(és végül, a hónap parkolása, Szeged belvárosából)

Köszönet a videókat, képeket a Szeged365 olvasóinak! Óvatosan a hosszú hétvégén!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb