Szegedi ArcokVideo365

Sírni fogtok: forgalommal szemben kocsikázott egy fickó a Dugonics téri kettős körforgalomban (videóval)

Szeged, mi így szeretünk. A Napfény Városában minden nap izgalmas, néha a pezsgő kulturális életének, néha pedig az olyan sofőröknek köszönhetően, mint cikkünk “főhőse”. A múltkori, József Attila sugárúti Ayrton Senna és a pár nappal ezelőtt országos hírnévre szert tett Dorozsmai úti Niki Lauda után újabb olvasói videót kaptunk, ezúttal Zolitól.

Az év elején lőtt felvételen az látszik, ahogy olvasónk egy fehér furgon mögött halad a Tisza Lajos körúton, a klinikák irányába, majd a második, a Petőfi Sándor sugárút és kiskörút találkozásánál lévő körforgalomban a dobozos kocsi gazdája fogja magát és balra csapja el a kormányt, pont az ellenkező irányban, mint a haladási irány.

Íme Zoli fedélzeti kamerás videója:

Az esetből nem lett karambol, mire az olvasónk körbeér, hogy kihajtson a második kijáraton, már a fehér furgonos racer is megérkezik, aki úgy hajt ki a körforgalomból, mint aki jól végezte dolgát. A rendszám – melyet természetesen kitakartunk – magyar volt, tehát még az sem lehet, hogy egy olyan távoli országból érkezett az illető, ahol ismeretlen dolog a körbe-körbe kocsikázás.

Szóval, a kérdés csak egy: mi lehetett a terv…?

LEWIS HAMILTON A JÓZSEF ATTILA SUGÁRÚTON JÁRT

Ha bejött a fenti videó, ezt se hagyd ki. A helyszín a József Attila sugárút, a főszerepben egy babakék Fiat Panda, a tempó pedig, akárcsak a Cobra-11 című sorozatban, halálos. Szerencsére itt is ép bőrrel úszta meg a mutatványt a szürke hétköznapok versenyzője, maradjunk annyiban, nem rajta múlott:

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG: EGYENESEN ÁT, A PIROS LÁMPÁN

Az utóbbi hetek legfelkapottabb közúti huligán videója az volt, amit az egyik olvasónk lőtt, és – többek között a Bp-i Autósoknak hála – a szegedi után országosan is ismertté vált. Ne csináld utánunk, majdnem csúnya vége lett:

Hálás köszönet a videóért, Zoli!

A Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb