Közélet

Borfeszt365: még Márki-Zay Péter is a Szegedi Borfesztiválon csapatta

Kifinomult borok, mosolygós emberek, igazi fesztiválhangulat és remek programok – így telik a Szegedi Borfesztivál városunkban, így nem csodálkozunk azon, hogy hétfőn este Márki-Zay Péter is ellátogatott a rendezvényre. Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook oldalán azt írta, hogy a rendezvénysorozatot jó szívvel tudja ajánlani mindenkinek.

A közösségi oldalra feltöltött fotókból kiderült, hogy tásalgásból és szelfiből sem volt hiány Márki-Zay Péternél. Posztjában így ír: “Egy hosszú nap után tegnap a barátaimmal ellátogattam a Szeged Napja Ünnepségsorozat keretein belül megrendezésre kerülő Borfesztiválra, ahol magyar borászok kiváló borait kóstolhattam meg. A rendezvénysorozatot jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, hiszen a gasztronómiai élmények mellett rengeteg programmal készültek a szervezők.”

A szegedi Géza bácsi is ledobta a party-napalmot a Széchenyi térre:

Borfeszt365 – szigorúan egy pohárkával, szigorúan a Szeged365-tel! Programok, arcok, élmények, élő tudósítások, videók, nyeremények és 10 nap féktelen pörgés a világ legszeretnivalóbb városában, Veletek, a Szeged365 virtuális családtagjaival!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb