Szegedi ArcokVideo365

Életveszélyes randalírozás a Napfény Városában – szegedi autósok is bekerültek a legfrissebb Pofátlan(tan)ítás videóba

Ismét Szeged a világ közepe, bár, erre most kevésbé vagyunk büszkék, mint amikor a Szegedi Tudományegyetem kutatási eredményei vagy a Szegedi Borfesztivál hangulata járja körbe az országos sajtót. A 12. részéhez érkezett a BP-i Autósok Civil Pofátlan(TAN)ítás című videó sorozata, melyben a társadalomra veszélyes közúti eseteket mutatják be, a rendőrséggel együttműködve. Az új videóba egy pár hete a Szeged365.hu-n hatalmasat pörgő, dorozsmai úti jelenet is bekerült, amelyen az látható, ahogy három kocsi konvojban randalírozva megy át a piros lámpán.

Az eredeti cikkünk, benne a teljes felvétellel:

A látottakat nem is szükséges túlmagyarázni, a képsorok sajnos magukért beszélnek. “Mi továbbra is reméljük, hogy a társadalomra és a közlekedőkre veszélyes, dierkt szabályszegőket gőzerővel fogja kiszűrni a rendőrség a forgalomból, hiszen szeretnénk ha ti is és mi is biztonságosan közlekedhetnénk az utakon” – írja a portál.

Íme a sorban tizenkettedik epizód, benne a Dorozsmai úti randalírozókkal és egy nyíregyházi autóssal, aki centikkel a vonat előtt vágott át a piros jelzésen:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb