SportVideo365

Sok volt a 10 nap mulatási? Borfeszt-rehabot hirdetett az egyik szegedi masszázs-szalon!

Sokféle vendégváró megoldást láttunk már a Szeged365 indulása óta, de a rókusi Tesco melletti lakóparkban működő Chill-Fit Body ezúttal minden eddigi ötleten túltett: Borfeszt-rehabot hirdettek azok számára, akiknek egy kicsit “sok” volt a XXVI. Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napja Ünnepségsorozat 10 napja. Ha felszaladt 1-2 kiló, vagy úgy érzed, nem tudsz visszatérni a dolgos hétköznapok világába, azt ígérik, segítenek visszarázódni.

Az akció kapcsán Molnár Nóra alapító-tulajdonost faggattuk.

BORFESZT, EGY KICSIT MÁSKÉPP: KIMERÜLTSÉG ÉS INSTANT ELHÍZÁS

Rengetegen vettek részt a 10 napos fesztiválsorozaton (szám szerint nagyjából 400 ezren), a “kiugrunk a haverokkal egy jót borozni” pedig amellett, hogy jó móka, Nóri szerint azért jó pár negatívumot is tartogat az ember szervezetének:

  • Kimerült, ingerlékeny hétköznapok, egy kis depresszióval fűszerezve. A hét közbeni buli, majd a másnap, másnaposan megejtett 8-10 órás munka nem túl barátságos kombináció, amelynek a pihenésünk látja a kárát. Ha valaki mindezt 2-3 alkalommal is megismétli egyhuzamban, az egyenes út a kimerültség, fásultság, gyakran megmagyarázhatatlannak tűnő depis állapot eléréséhez.
  • Felszaladt pár kiló? Nem véletlenül. Előfordult már veled, hogy egy jól sikerült, átbulizott hétvége után akár 2-3 kilóval is többet mutatott a mérleg? A jelenség oka kettős. Egyrészt, az alkoholban rengeteg a kalória, egy deci vörösborban 80-90, egy feles pálinkában 150 van belőle, aki pedig igazán belevetette magát a XXVI. Szegedi Borfesztivál mámoros éjszakáiba, simán betankolt akár 1000-1200 kalóriát is egyetlen este alatt. Arról nem is beszélve, hogy az átbulizott éjszakák utáni “kirámolom a hűtőt” jelenetek gyakran még egyszer ugyanennyi kalóriát szöktetnek be a szervezetünkbe.

Szóval, adott egy fesztiválozás utáni állapot, kimerülten, ráncosan, pár kiló plusszal. Nem ártana valahogy visszarázódni az életbe, már csak azért sem, mert pillanatokon belül itt a bikiniszezon, ehhez pedig a cikkünk címében említett Borfeszt-rehab programot ajánlja a szegedi masszázs – és alakformáló szalon vezetője.

A CÉL EGY, A MÓDSZER GYAKRAN ELTÉRŐ – A SZAKEMBER SZERINT NINCS KÉT EGYFORMA EMBER

Nóri vallja, nincs két egyforma vendég, mindenkinek más a testalkata, ráadásul a “nagy közös célhoz” vezető út egy kicsit mindenkinél más. Mint magyarázta, mindig egy személyes konzultációval kezd, ahol alkattól, életmódtól függően, a vendéggel együtt kitalálják a stratégiát és azt, hogy milyen kezelés lenne számára a legalkalmasabb.

Az alábbiakban három, a szegedi szalonban is elérhető módszert mutatunk be, attól függően, hogy milyen kondiban vagy és mit szeretnél elérni:

FÉL ÓRA ALATT HARMINC KILOMÉTERT FOGSZ FUTNI, EGY FUTURISZTIKUS GÉP FEDÉLZETÉN

Csodafegyverek nincsenek, viszont a Szegeden épp hatalmas slágernek számító infratrainer tényleg nagyon hatékony, persze csakis akkor, ha van hozzá állóképességed. Nóri szerint egy mindössze félórás edzésprogram olyan intenzitású vele, mintha egy maratonfutó lefutott volna egy 30 km-es távot. Az infrafény melege serkenti a vérkeringést, az erek kitágulnak, a véráramlás felgyorsul, ami javítja a sejtek ellátását és növeli a szívfrekvenciát. A nagyfokú izzadás hozzásegíti szervezetünket ahhoz, hogy megszabaduljunk a káros méreganyagoktól, csökkenti a narancsbőr tüneteit és felpörgeti az anyagcserét.

PORSZÍVÓZÁS, EGY KICSIT MOST MÁSKÉPP

Profin diétázol, kitartóan sportolsz, néha még pihensz is, azonban a makacs zsírpárnák kitartóan ott trónolnak a derekadon, combodon, vagy épp a fenekeden. Ismerős a helyzet? Nóri egy kombinált megoldásra esküszik, amely az Icoone® vákuumos masszázsgéppel indul. A futurisztikus eszköz a Roboderm világszabadalom technológiáját használja, amely a francia Guimberteu professzor klinikai kutatási eredményein alapul. A célzott kötőszöveti stimuláció beindítja a bőrben a kollagén és elasztin termelést, lehetővé teszi a makacs zsírlerakódások felszabadulását, gyorsítja a zsírégetést. Ahogy interjúalanyunk magyarázta, gyakorlatilag átporszívózza az egész testet.

KÉZI ÉS GÉPI MASSZÁZSMEGOLDÁSOK, A TÖKÉLETES HATÁS ÉRDEKÉBEN

Mint a Chill-Fit Body alapítója magyarázta, a fentieket követően jöhet egy kézi cellulit masszázs, végül pedig egy gépi nyirokmasszázs, mely során a keringést, az izmokat és a bőr alatti kötőszöveteket dolgoztatja meg. Az előzőek kiegészítő kezeléseként jól jönnek a különféle testpakolások, melyek verhetetlenek a méregtelenítésben, magas ásványi anyag tartalmuknak köszönhetően ápolják a bőrt, hosszútávon is megőrizve az infratraineres vagy épp az Icoone vákumos kezelés hatásait. Nóri szerint a szegedi tavasz két nagy slágere Peel Off Drainage pakolás és az alga-tengeri iszap kettőse, az utóbbi hetekben rengeteg szegedi hölgy frissült, fiatalodott meg ezek segítségével.

A végére tartogattunk egy extrát: ha már úgyis az üvegpoharak körül forgott a rendezvény utolsó hétvégéje, Nóri egy apró meglepetéssel is vár, ha magaddal viszed az idei Borfeszt-poharad. Hogy mi az, nem áruljuk el, jelentkezz be, kapd fel a talpaspoharat és megtudsz mindent:

Chill Fit Body

Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b

0630 503-3504

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb