Kikapcs

Mennél egy kört Optimus Prime-mal? Makkosházán portyázik a kedvenc űrrobotod, jön Mesi Mesebeli Gyereknapja!

Kíváncsi vagy, hogy jön össze egy 16 ezer köbcentis amerikai kamionba sűrített robot-hadvezér, 100 kiló gumicukor és egy gyereknapi zsúr? Elmagyarázzuk, elöljáróban pedig annyit írunk, hogy szombaton érdemes Mesi Mesebeli Cukrászdája felé venned az irányt, igazi gyereknapi őrület vár!

A Mars Téri Piac virágáruslányaként közismertté vált, majd nagyot álmodó, a semmiből szegedi sikersztorit varázsoló lány történetét már jól ismerhetitek, a Makkosházi körúton lévő cukrászdában tényleg mindig karácsony van (de tényleg, egészen mesebeli, ami ott vár nap mint nap), azonban a gyereknaphoz közeledve az alapító-tulajdonos Deák Emese még egy lapáttal rá fog dobni a tűzre.

“OLYAN LESZ, MINT EGY ÓRIÁSI, FALUSI BÚCSÚ, CSAK ÉPPEN MAKKOSHÁZA SZÍVÉBEN”

A cukrászda udvarára első körben karácsonykor költözött be a Magyar Lepényes sátra, ők azóta is Mesinél “laknak”, melléjük egy gigantikus fagyipult került pár hete, a Nemzetközi Gyereknaphoz közeledve pedig egy gumicukros-bocskorszíjas-pillecukros óriásstandot is beszereltek. “Városi gyerek voltam én is, de imádtam a falusi búcsúk hangulatát” – magyarázta Mesi, aki elmondta, szeretnének egyetlen napra kitörni a megszokott keretekből és valami olyasmit adni, ami csakis a gyerekekről szól. “Lehet hogy megőrültünk, de ide rendeltünk 100 kiló gumicukrot” – mondta nevetve.

TRANSFORMERS ÉS EGY KIS COBRA 11

A gumicukros-fagyis-lufis mesevilág mellé egy Kenworth 900-L – es kamion áll be a Makkosházi körútra, amely pont olyan, mint amivé Optimus fővezér átalakul a Transformers filmekben. A piros csoda a maga 16.000 köbcentijével és 600 lóerejével igazi gépszörny, arról nem is beszélve, hogy anno a Sláger Rádió Mosolyturnékon a Kenworth platójáról nyomta a show-t a Boros-Bocskor páros, decemberben pedig évről-évre a Coca Cola Karácsonyi Karaván piros csodájaként járja Magyarországot. A vasból Európában kettő, Magyarországon egyetlen példány van, az utóbbi értelemszerűen pont a szóban forgó.

Mesi párja, Laci találta ki, hogy kell egy vérbeli gépszörny a szombati rendezvényre, amely nem csak szelfi-pont lesz, de a legszerencsésebb gyerekeket még egy körre is elviszi majd Szegeden. Apropó, Cobra 11: lesz egy meglepetés az autópálya rendőrségtől is, de ennek kapcsán jelenleg hét lakat van a szánkon, a részletek a helyszínen derülnek majd ki.

MESI MESEBELI Gyereknapja itt és ekkor várja a család apraja – nagyját:

Szeged, Makkosházi körút 7.
2022. május 28., szombat, 10.00-18.00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb