Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Deja Vu Fesztivál, Pick Szeged-Veszprém bajnoki döntő és pünkösdi hosszú hétvége elé nézünk Szegeden

Elérkezett a pünkösdi hosszú hétvége, amely megannyi izgalmat tartogat számunkra Szegeden: ma este a Pick Szeged csap össze a Veszprémmel a K&H férfi kézilabda liga döntőjében, de elstartol az ország legnagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu is. Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

INDUL A DEJA VU FESZTIVÁL SZEGEDEN

Június 3-5 között visszapörgetjük az időt Szegeden, indul ugyanis a 3 napos fergeteges őrület, a 90-es és a 2000-es évek felejthetetlen slágereivel elstartol a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn. A mai palettán olyan nevek szerepelnek, mint Arash, vagy Kate Ryan.

ITT A KÉK PÉNTEK! MA ESTE A PICK SZEGED A VESZPRÉMMEL CSAP ÖSSZE A PICK ARÉNÁBAN

Kék péntek a mai: 18.45-kor kezdődik a K&H férfi kézilabda liga döntője, az első felvonásban a Pick Szeged az ősi rivális Telekom Veszprém együttesét fogadja a PICK Arénában. Ha már Te is meccslázban égsz, ezt a Szeged365 Kisokost Neked dobtuk össze!

IGAZI PROGRAMKAVALKÁD VÁR PÜNKÖSD ALKALMÁBÓL AZ ÓPUSZTASZERI NEMZETI TÖRTÉNETI EMLÉKPARKBAN

Június 5-én és 6-án izgalmas programok várják a kicsiket és a nagyokat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban: többek között bábszínházi előadások, lovasbemutatók és pünkösdi királyválasztás garantálja a fergeteges hangulatot. Emellett június 5-én, vasárnap tematikus nap keretében megismerkedhetnek az érdeklődők többek között a népi halászattal, a fokgazdálkodással vagy a halászati eszközökkel. Ezenkívül kézműves foglalkozások, viseletbemutató és népzene is várja a látogatókat a Gátőrház környékén, írta közleményében az Emlékpark.

MEGNÉZNÉL EGY JÓ FILMET A HÉTVÉGÉN? A SZEGEDI MOZIK CSAK RÁD VÁRNAK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi műsorán újra felszállnak a vadászgépek a Top Gun folytatásában, de érkezik a mozivászonra a Damsel című western vígjáték is Robert Pattinson főszereplésével. A teljes műsort itt tudod megtekinteni.

CINEMA CITY

A Cinema City kínálatában már vetítik a Badman – A nagyon sötét lovag című szuperhősös vígjátékot, de megnézheted a Zanox – Kockázatok és mellékhatások című magyar sci-fi vígjátékot is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

HUNGI

Summer Vibes partival indul a nyár a Hungiban, ahol a fergeteges hangulatról Gnu és Corvin fog gondoskodni.

A SING SING A DEJA VU FESZTIVÁLRA KÖLTÖZIK EZEN A HÉTVÉGÉN

A Sing Sing a hétvégére a Partfürdőre költözik. A Deja Vu Fesztiválon vár a Sing Sing Party Aréna és a Tisza Dokk Stage, ahol együtt bulizhatsz a Classic Fantastic-al, Bárány Attilával, a Wannabe csapatával, a Millenium Kids-el, Náksival, Bigiboy-al és Nacsa Norbival.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb