Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Mamma Mia!, Térzene és Lapos Beach – ezen a hétvégén tovább pezseg a nyár Szegeden

Elérkezett egy újabb hétvége, amikor megint csak nem fogunk unatkozni Szegeden, hiszen a Napfény városában maximális fokon tovább pezseg a nyár szombaton és vasárnap is. A Szabadtéri színpadára érkezik a Mamma Mia!, ismét lesz Térzene a Móra-parkban, de a Lapos Beach is várja a kikapcsolódni vágyókat. Tarts ki, már nincs sok hátra a munkából, érkezik a Szeged365 Kikapcs benne sok-sok programmal!

EZEN A HÉTVÉGÉN A MAMMA MIA! ÉRKEZIK A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK DÓM TÉRI SZÍNPADÁRA

Július 8-án és 9-én, azaz pénteken és szombaton a Mamma Mia! érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára, Szirtes Tamás rendezésében. A korábbi években már nagy sikerrel játszott darab korábban még nem látott szereposztással tér vissza a Napfény városába.

ISMÉT TÉRZENE LESZ A MÓRA – PARKBAN

A tavalyi nagy sikerű fúvós térzene idén júliusban is folytatódik a Móra-parkban, ezen a szombaton MH Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar fogja szórakoztatni az érdeklődőket.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁR A LAPOS BEACH

Ezen a hétvégén is vár a Lapos Beach, ahol a strandolás mellett szombaton DJ Koziyy, vasárnap pedig DJ Gabro lesz a hangulat felelős.

VASÁRNAP CSALÁDI NAP LESZ A SZIKIN

Sziki Családi Nappal várják az érdeklődőket ezen a vasárnapon a Sziksósfürdő Strandon. A strandolás mellett színes programokkal készül a Szegedi Sport és Fürdők Kft., lesz kapura lövés, vízi akadálypálya teljesítése, kosárra dobás, fitness órák és ügyességi feladatok is. A családi napot kíséri a Rádió88 Strandparty-ja, amelyen a Napozó Válogatottal, további játékokkal és jó hangulattal várják a kilátogatókat.

A SZEGEDI MOZIK SZÍNES KÍNÁLATTAL VÁRNAK EZEN A HÉTVÉGÉN IS

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában megnézheted Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet, vagy A játszma című magyar drámát is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City-ben feltűnik a filmvásznon a Jurassic World legújabb darabja, a Világuralom, valamint a Lightyear című animációs kalandfilm is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT A SZEGEDI BULIKBAN

TISZA DOKK

Sexy Szombat nevű bulival kapcsolódhatsz ki a Tisza Dokkon ezen a hétvégén, ahol Cooky és Gabriel B gondoskodik arról, hogy az éjjel soha ne érjen véget.

HUNGI

Ha egy tuti bulira vágysz, forró zenékkel, akkor szombaton a Hungiban a helyed, ahol ismét a Rock the City visz bele minket az éjszakába: jön az ország egyik legforróbb és legcsajosabb latin bulija, a Mamacita.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb