Mindenmás

Napi pakk: perzselő napsütéssel lépjük át a 40 fokot, Zaporozsec találkozó lesz ma Szegeden

Itt a szombat, és Szegeden teljes gőzzel beindul a hétvége! Fokokból nem lesz hiány, hiszen ma átlépjük a bűvös 40-es számot, még a melegrekord is megdőlhet. Telis-tele vagyunk programokkal: még ma is tartanak a Nándorfehérvári Emléknapok, Zaporozsec találkozó lesz és a Laposon is készülnek. Kortyolj bele egy nagyot a kávédba és fusd át a legfontosabb napindító híreket, meghoztuk a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Lenke, Apollinár, Apollinária, Birgit, Laborc és Ronalda nevű olvasónknak! Mutatjuk, kik ünneplik ma születésnapjukat:

  • 33 éve látta meg a napvilágot Daniel Radcliffe színész (Harry Potter),
  • 55 éve Philip Seymour Hoffman, Oscar-díjas amerikai színész és színházi rendező,
  • 61 éve pedig Woody Harrelson amerikai színész. (Született gyilkosok, Zombieland).

TETŐZIK A KÁNIKULA

Feltámadó északnyugati széllel érkezik meg szombaton a hidegfront, de elsősorban a Dunántúlra. Szegeden még egy kicsit várni kell a felfrissülésre, hiszen az előrejelzések szerint ezen a napon még kitart a kánikula, és a délnyugat felől a térségünkbe áramló forró levegő miatt a csúcshőmérséklet 41 fok köré melegszik a városunkban.

ZAPOROZSEC TALÁLKOZÓ ÉS SUN & FUN

Itt az újabb hétvége, amely megannyi izgalmas és szórakoztató programot kínál a kikapcsolódni vágyóknak. Jön a Zaporozsec találkozó, a Swim & Run verseny, a Nándorfehérvári Emléknapok, míg a Lapos Beach-en Dj Rely és Dj Gabro lesz a hangulat felelőse.

VAN MIÉRT VÁRNI A HŐSÉGET SZEGEDEN

Ahány fokot mutat Mesi hőmérője, annyi forintot engednek el a fagyi árából a Makkosházi körúton. Fagyiból pedig bőven van választék! Ritka az, hogy kézműves fagyiból valaki 24 félét kínáljon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb