Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: legyen tűzijáték augusztus 20-án Szegeden, vagy sem?

Az augusztus 20-ai tűzijáték országszerte nagyon megosztja az embereket, így Szegeden is. Többen úgy gondolják, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben, úgy, hogy a szomszédunkban háború dúl, elképzelhetetlen mértéket ölt a szárazság, az aszály megyénkben, valamint az állatok védelmében nem szabadna megtartani az augusztus 20-ai tűzijátékot. Legújabb Szegedi Pletykák rovatunkban arról kérdeztünk titeket, mi a véleményetek, legyen tűzijáték városunkban, vagy sem?

SORRA MONDJÁK LE A TELEPÜLÉSEK AZ AUGUSZTUS 20-AI TŰZIJÁTÉKOT

Sorra jelentik be a települések Magyarország szerte, hogy augusztus 20-án nem akarnak tűzijátékot a megváltozott körülmények, vagyis a katatörvény módosítása és a takarékosság miatt. Salgótarján és Siófok után most úgy tűnik, hogy Szentes is beáll a sorba, sőt, Szegedi Pletykák rovatunkban az egyik válaszadó elmondta, Kisteleken is megszavazták, hogy idén ne legyen tűzijáték.

SZEGEDEN PETÍCIÓ INDULT, LE AKARJÁK FÚJATNI A TŰZIJÁTÉKOT

Petíció indult, le akarják fújatni a tűzijátékot Szegeden – írtuk meg elsőként csütörtök reggel. Miután a cikkünkben azon poénkodtunk, hogy vajon a polgármester kommunikációs trükkje lehet-e a dolog, kaptunk egy levelet attól a szegeditől, aki létrehozta a Szabad a Hang oldalon a kezdeményezést.

SZEGEDEN NAGY TERVEK VANNAK AZ ÜNNEPRE

Az augusztus 20-i hétvégén, az Államalapítás ünnepére szervezett programsorozat keretében újra megtelik élettel a Széchenyi tér Szegeden! Három napon át, augusztus 19-21. között, igazi programkavalkáddal várja ugyanis az érdeklődőket az eseményt szervező Szegedi Városkép és Piac Kft.. Az ünnepi kavalkádban a felhőtlen kikapcsolódásról élő koncertek, kézműves és gasztronómiai piac, valamint gyermekprogramok és utcabál fog gondoskodni.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb