Szegedi Arcok

Stílusos fürdőszoba fillérekből? Szegeden még ez is lehetséges – olyat kínál a MERKBAU, hogy még Te is hasra esel!

Mondanunk sem kell, hogy mekkora stresszel és idegeskedéssel jár egy házfelújítás, ugye? Főleg ezekben a gazdaságilag nehézkes időkben, amikor az ember végeláthatatlanul azt lesi, hogy hogyan jöhetne ki a megkezdett felújításból a legolcsóbban, miközben jó lenne a minőséget szem előtt tartva az éppen aktuális trendeket is követni. Nem egyszerű, de a MERKBAU most olyat lépett, amitől alaposan leesett még a mi állunk is: készletkisöprést tartanak Szegeden, így az első osztályú csempék és szaniterek árát is durván megkurtították.

Mi is nagyot néztünk, hiszen nincs nyereményjáték vagy ígéretcunami, mindenki, aki július 25. és 30. között ellátogat a Wimmer Fülöp utcai szegedi Építőcenterbe, az a tartós és stílusos burkolatokat, valamint a fürdőszobai szanitereket is fillérekért megkaphatja. Úgy néz ki, hogy a srácok idén nagyon belehúztak a 2022-es nyári szezonba, hiszen ha a készletkisöprésen szerezzük be a felújításhoz szánt burkolatokat és fürdőszobai szanitereket, akkor egy 5 000 forint értékű utalványt is a zsebünkbe csúsztatnak.

MINDENKI JÓL JÁR

Röviden és tömören így tudnánk felvázolni a helyzetet: a MERKBAU-nak az a célja, hogy a helyet felszabadítsák, és a kifutó projektekből megmaradt, illetve lassú forgási sebességű termékeket kiárusítsák, nekünk pedig az, hogy kedvező áron kapjunk első osztályú csempét, dekorlapot vagy mozaikot. Jó kis csereajánlat, igaz? Ahogy mondani szokták: a kecske is jóllakik, de a káposzta is megmarad. Azt azért megsúgjuk, hogy nekünk sem volt egyszerű dolgunk, amikor betértünk hozzájuk, hiszen a MERKBAU áruházában Szegeden több mint 300 négyzetméteren csak csempéket, padlólapokat és szanitereket láttunk, sőt olyan hatalmas, 3.6×1.6 méteres, óriási csempékbe is belefutottunk, amitől tényleg kikerekedett a szemünk.

Hogy mi minden kerül kisöprésre? Mutatjuk:

  • burkolatok tekintetében egyszerűbb és exkluzív lapokat, dekorlapokat és mozaikokat találhatunk náluk akciósan,
  • míg a szaniterek választékában fellelhetők a különböző csaptelepek, zuhanyfalak, kabinok, tálcák és mosdók is.

A készletkisöprés július 25. és 30. között lesz elérhető a Wimmer Fülöp utcai Építőcenterben Szegeden. Hétköznaponként reggel 7-től délután 17 óráig, csütörtökön 18 óráig, szombaton pedig reggel 7-től délig!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb