Kikapcs

Nyernél egy végtelenített fagyi-kupont? Vagy egy elektromos autó bérletet? Még nem késő, nevezz és légy Te a Szegedi Nyár Fagyiarca!

Még csak három hete indult a nevezés, ennek dacára már rengeteg fotó futott be a Szegedi Nyár Fagyiarca játékra, melyet idén is a “ló faránál” működő, rengeteg szakmai díjat elnyert REÖK Kézműves Cukrászda hirdetett meg. A dolog egyszerű, mint az egyszer egy:

  • küldj nekik egy fotót, amin éppen fagyizol (náluk, vagy bárhol Szegeden),
  • aztán szólj az ismerősöknek, barátoknak, hogy voksoljanak rád!

A nevezési időszak vasárnap éjfélig tart, ezt követően közzé teszik a legjobb képeket, melyekre egy hónapon át voksolhatnak a szegediek. Közben, akárcsak az elmúlt két évben, ipari mennyiségű ajándékkal szórják meg az indulókat és a voksolókat, egyaránt.

Egy játék úgy jó, ha alaposan megszórják nyereményekkel, a REÖK Kézműves Cukrászda csapata – összefogva más szegedi vállalkozásokkal – ezúttal sem lesz szűk markú, sőt:

MAGAS ÉLET, A NEVEZŐKNEK – AVAGY NYEREMÉNYEK, AMELYEKET A FAGYIARC(OK) KAP(NAK)

A legtöbb voksot kapó győztes kap két hétre egy XEV Yoyo elektromos autót, töltéssel, 2 hétre, a forgalmazó Veszprémi Autószalon jóvoltából, hozzá egy
napszemüveg-utalvány 15.000 Ft értékben az újszegedi STAR Optika felajánlásával, egy 10.000 Ft-os vacsorát a Trója Ételbárba és a kedvencünket:

…egy REÖK Cukrászda 2022-es fagyibérletet, amellyel 2022. augusztus 20 – szeptember 30. között díjmentesen fagyizhat az illető.

A 2. legtöbb voksot kapó nevező megkapja a fent említett fagyibérletet és 10.000 Ft-os Trója-meghívást, plusz egy SZIN-napijegyet, a harmadik pedig ugyanezt, csak nála a Trója helyett egy heti Rozmaring meghívás a gasztro-meglepetés.

A VOKSOLÓKRÓL SEM FELEDKEZNEK MEG, SŐT…

Még nincs vége, a szavazók közül nyolc felhasználót sorsolnak ki a Random.org szoftverével, ők az alábbi tételeket nyerik (játékosonként 1-1 nyereményt):

  • 2 db 2 fős Szegedi Szabadtéri Játékok belépő
  • 2 db 5000 Ft-os Trója meghívás a 2022-es nyár szezonális finomságaiból
  • 2 db 3000 Ft-os Delimo meghívás
  • 2 db egy heti Rozmaring menü

A Szeged365-tel nem maradsz le a produkcióról, a verseny kiemelt médiapartnereként folyamatosan beszámolunk majd az állásról, bemutatjuk a finalistákat és élőben adjuk a díjátadót. Stay Tuned.

Neveznél? Itt az idő, kapj elő egy fagyit, fotózd vagy fotóztasd le magad és küldd el üzenetben a REÖK Cukrászda Facebook oldalán keresztül.

A fotón: Fodor Dalma, aki elsőként nyerte meg a Szegedi Nyár Fagyiarca címet.

A nyereményjáték támogatói: REÖK Kézműves Cukrászda, DELIMO Kézműves cukrászda, Veszprémi Autószalon Szeged, Star Optika, Trója Ételbár, Rozmaring Étterem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb