Kikapcs

Cowboy-indián játékokkal költözik ki a Móra Ferenc Múzeum a SZIN-re

Ismét kiköltözik a Szegedi Ifjúsági Napokra a Móra Ferenc Múzeum. Az idei kitelepülés középpontjában a cowboy-indián kiállítás áll, így például álomfogót és indián ékszekeret készíthetnek a fesztiválozók, illetve beöltözhetnek cowboynak vagy indiánnak is, közölte az intézmény.

A CIVIL FALUBA KÖLTÖZIK BE A MÓRA FERENC MÚZEUM

Az idei évben is átköltözik a „túlpartra” a Móra Ferenc Múzeum: a Szegedi Ifjúsági Napok ideje alatt a Civil Faluban várják a fesztiválozókat különböző játékokkal, érdekességekkel a cowboy-indián kiállítás kapcsán. Szerdától szombatig a múzeum sátránál bárki készíthet álomfogót, indián ékszereket, valamint lehet kirakózni és színezni is.

A fiatalok kipróbálhatják a cowboyok és indiánok világával kapcsolatos tudásukat egy kvízjátékon, valamint be is öltözhetnek: cowboyos és indiános kellékeket ölthetnek magukra és úgy fotózkodhatnak augusztus 24-27. között.

Fotó: Móra Ferenc Múzeum

KEDDEN A SZIN NULLADIK NAPJÁN BEKÖLTÖZTEK A KEMPINGLAKÓK, SZERDÁN PEDIG ELSTARTOL A NÉGYNAPOS ŐRÜLET AZ ÚJSZEGEDI PARTFÜRDŐN

Elérkezett a várva várt nap, indul a Szegedi Ifjúsági Napok az újszegedi Partfürdőn. Kedden, a nulladik napon a beköltözésen volt a hangsúly, a kempinglakók elfoglalhatták helyüket, s nagy szakértelemmel, sok-sok fesztiválos rutinnal neki is álltak a sátrak felállításának. Szegedi Pletykák rovatunk SZIN különkiadásában arról faggattuk az érkezőket, hogy honnan jöttek a szegedi nyár egyik legnagyobb fesztiváljára és melyik előadó vonzotta a leginkább őket.

ZÚZÓS BULIKRA SZÁMÍTHATUNK: FELLÉPŐKBŐL SEM LESZ HIÁNY A NÉGYNAPOS FESZTIVÁLON

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott – írták a szervezők a Szeged365 szerkesztőségéhez eljuttatott közleményükben.

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: check that
'Fel a tetejéhez' gomb