Kikapcs

That’s all, Folks! Idő előtt lezárult a regisztráció, telt házas az esti Ákos koncert

“Köszönjük érdeklődésüket, Ákos és Tóth Gabi koncertjére az előzetes regisztráció lezárult. A tér megtelt!” – írják péntek óta a KATTÁRS oldalán. Rengeteg Szeged365 olvasó írt ránk ma reggelre, a hír pedig sajnos igaz:

  • bár a regisztrációt hivatalosan szombat délelőtt 10-ig tervezték,
  • péntekre elérték a katasztrófavédelmileg megszabott 7500 főt,

így több vendéget már nem tudnak beengedni Tóth Gabi és Ákos ma esti, Dóm téri bulijára. Vagyis, ha eddig nem regisztráltál, vagy valami oknál fogva úgy voltál vele, hogy “ráérek szombat 10-ig” akkor sajnos úgy fest, lemaradtál az eseményről.

PÉNTEKEN EGY PILLANATRA ÚGY TŰNT, GOND LESZ TÓTH GABI SZEGEDI KONCERTJÉVEL

“Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki!” – számolt be a program elnapolásáról Navracsics Tibor saját Facebook-oldalán, ugyanis az énekesnőnek pénteken Tapolcán lett volna jelenése. A bejelentés után kérdéses lett, hogy a szegedi Katolikus Társadalmi Napok keretében szervezett koncerttel mi lesz, azonban nem sokkal később Facebook történetében már ezt írta az énekesnő:

“Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már sokkal jobban vagyok. Megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennem a tempóból. Természetesen, a holnapi, szegedi koncert nem marad el, a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkem és számomra ez a legfontosabb.”

ÉRJ ODA FÉL 7-IG, VAGY AKKOR IS LEMARADSZ, HA REGISZTRÁLTÁL

Ha előzetesen regisztráltál, legkésőbb 18.30-ig meg kell, hogy érkezz a helyszínre, a szervezők tájékoztatása szerint ezt követően ugyanis le fogják zárni a Dóm teret.

Ákos és Tóth Gabi közös ünnepi koncertje 19.00-kor kezdődik majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb