Kikapcs

Főzni, hétvégén? Felejtsd el: édes kis meglepetések várnak, a Széchenyi téri Prézliben

Ismerős a helyzet? Kő kemény hét, hajtás-pajtás, majd a végén, amikor végre együtt lehetne a család jön a sikítófrász a konyhában. 10-ből 9 szegedi anyukának, feleségnek, háziasszonynak még mindig rémálom a szombat délelőtt, de a Prézli csapata most a segítségükre siet: hétvégi, családokra hangolt kínálattal várják a szegedieket a Széchenyi téren, egy édes kis meglepetéssel fűszerezve.

DOBD EL A FAKANALAT, TÖLTSD A SZOMBATOT A CSALÁD KINCSEIVEL!

“Anyuka vagyok, sőt, most már kétszeres nagymama is, éppen ezért tudom, mekkora kincs, amikor tényleg együtt lehet a család, persze nem úgy, hogy anyuka közben a konyhában robotol” – magyarázta a Prézli alapítója és tulajdonosa, Mayer Szilvia. A panírozott finomságaikról és egészséges ételeikről ismert szegedi fast food bistro kollégái a hétköznapok után most a szombatokra gyúrnak rá, úgy, hogy az minden szegedi család arcára mosolyt csaljon.

A képlet egyszerű:

Ahány kicsi van a családban, annyi kézműves fánkot adnak ajándékba a Prézlis lányok a Széchenyi tér 5. alatt.

A kedvezmény október végéig, szombatonként, helyben fogyasztás esetén érvényes.

ŐRÜLET, DE MÉG MINDIG VAN OLYAN HELY, AHOL MŰKÖDIK A MESEBELI TRIÁSZ

…és tényleg. Mesebeli triász alatt az alábbi három tételt értettük:

  • tényleg minőségi gasztro-kínálat,
  • korrekt árak,
  • és mosolygós kiszállítással kombinált igényes feeling.

A Prézli tudja mindhármat, mindezt úgy, hogy nem akar fine dining étterem lenni. A Széchenyi téri hely egy szeretnivaló, barátságos elegye a fast food és a bisztró vonalaknak, minőségi alapanyagokból, jellegzetes, de nem agyon-variált étlappal. Gyorsétterem, mert az ételeket rögtön a pultból kapják ki a csajok, azonban bisztró, mert minőségében és ízvilágában bőven túlmutat a gyorskajáldákban megszokott mirelit-szörnyűségeken. Tavasszal a Szeged365 olvasóival közösen egy Prézli-tesztet rendeztek, ott az alábbi három étel lett az abszolút közönségkedvenc:

  • grillezett sajt plusz édes burgonya,
  • sajtos zöldséggolyó,
  • csokis tejberizs.

Mindhárom teljesen egyszerű tételnek tűnik, de a friss, háztáji alapanyagok és a spéci ízesítés miatt egészen különleges, Prézlis élményt kínálnak:

A Prézlit a Széchenyi tér 5-ben találod, hétköznapokon 10.00-19.00, szombaton 10.00-16.00 között várnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb