Sport

Irány a kick-box világbajnokság: Szegedről hatan utaznak Olaszországba a pointfighting válogatott tagjaként

Szombat hajnalban kel majd útra a Szegedi Király Team Kick-box Akadémia 6 válogatott versenyzője, hogy az olaszországi Jesoloban megrendezésre kerülő korosztályos világbajnokságon képviselje hazánkat és a csapatot a pointfighting válogatott tagjaként – írja a szegedi szervezet a közösségi oldalán.

Idén 4 rutinos és 2 újonc válogatott szegedi versenyző utazik a 4 korosztály világversenyére. A Szegedi Király Team Kick-box Akadémia szerint mindnyájan elvégezték a rettentően kemény felkészülést, készen állnak az év legnagyobb kihívására.

SIKERES VERSENYT ZÁRHATNAK

Dr. Gyuris Gábor edző az utazás előtti utolsó tréninget követően elmondta: “a versenyzők felkészülése a tervek szerint zajlott, sem sérülés sem egyéb körülmény nem hátráltatta a versenyzőket a felkészülésben. Fizikálisan és mentálisan is jó állapotban vannak a szegedi fiatalok, így joggal reménykedünk a szép szereplésben. Ha a sorsolás során Fortuna nem fordul ellenünk és a versenyzőink az egész VB idején fejben végig koncentráltak maradnak, akkor sikeres versenyt zárhatunk majd.”

Mutatjuk, kik utaznak Szegedről:

  • Valkó Dominik, pointfighting, gyerek fiú, (-24 kg),
  • Roszik Szabolcs, pointfighting, C2 fiú, (-57 kg),
  • Nagy Bálint, pointfighting, C2 fiú (+69 kg)
  • Bárdos Inez, pointfighting, junior női, (-50 kg)
  • Solymosi Bence, pointfighting, junior férfi, (-84 kg),
  • Haider Katrin, pointfighting, junior női, (-70 kg).

Apropó, Bárdos Inez nem semmi meccset vívott legutóbb:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb