Szegedi Arcok

Megrohamozták a pénzváltókat Szegeden, az utcán áll a sor a Tisza Lajos körúton

Durván beszakadt csütörtökön a magyar fizetőeszköz, már 434 forintnál is többet kértek egy euróért – írtuk meg délelőtt, majd megindult a roham a szegedi pénzváltóknál. Péter olvasónk azt írta szerkesztőségünknek, hogy “olyan jó a forint”, hogy csütörtökön délben már masszív sor alakult ki a Tisza Lajos körúti valutaváltóknál.

Valószínűleg mindenki szabadulna az eurótól Szegeden, hiszen csütörtökön délelőtt újabb csúcsot döntött. Egészen pontosan 434,110 forint volt egy euró. A valutaváltók természetesen ennél többért adják Szegeden, van, ahol 436 forintot kell fizetni egy euróért a Belvárosban, eladni pedig 424-ért tudjuk, így nem is csoda, hogy megrohamozták a pénzváltókat.

A DOLLÁR IS CSÚCSOT DÖNTÖTT

Nem csak a forint, a dollár is csúcsot döntött csütörtökön délelőtt. Itt 447,5 lett az új mélypont, az árfolyam nem sokkal kilenc óra után is a 447-es szintet kerülgette. A svájci frank esetében a legrosszabb pillanatban 448,1 forintot kellett adni az alpesi ország fizetőeszközének egy egységéért, reggel kilenc után 447,5 körül mozgott.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb