Kikapcs

Fekete Pákó jön és leigázza Szeged népét

…sőt, még a didit is ide adja, vagy elkéri, vagy a fene se tudja. Az 1994-ben nemzetközi tanulmányi ösztöndíjjal hazánkba érkezett, az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott, majd az értelmiségi pályát a kongadobos-mulatós karrier miatt elhajító nigériai hős, Fekete Pákó lesz a Garden Bistro & Beach Halloween-őrületének vendége, olyannyira, hogy már egy videóüzenetet is küldött róla.

“Szeged, jóvók”

– közölte az alábbi short videóban, a rövid, de ízes mondatban a második szó igazából a “jövök” akart lenni. Szóval, Pákó jön, sőt, énekel és zsűrizik is.

@szeged365

Fekete Pákó jön és leigázza Szeged népét… :) #GardenBistro #FeketePákó #Szeged365

♬ eredeti hang – Szeged365

Mint Horváth Norbert üzletvezetőtől megtudtuk, a bulizós-koktélozós vacsoraest szerves része lesz egy Halloween-i jelmezverseny, melynek a rossz nyelvek szerint tíz (hivatalosan két) gyermekes apuka lesz az egy személyes zsűrije.

A behopp egészen baráti 2000 Ft,

ami pedig szinte 100%-ra vehető, hogy ilyen Billboard Hot 100 slágerek is felcsendülnek majd, mint az Add ide a didit és a Puszi-puszi:

Jegyeket a Gardenben tudsz venni a Pákó-bulira, mint Norbi jelezte, nem árt előre beszerezni őket, ugyanis a szintén náluk esedékes, korábban bejelentett Jolly-mulatság is közelíti a sold out-ot.

  • Garden Halloween Fekete Pákóval
  • Garden Bistro & Beach Szeged, Szeged, Damjanich u 7/A
  • 2022.10.31.
  • Info vonal: +36 (70) 427 33 66

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb