Szegedi Arcok

Apex Legends bajnok lett az SZTE mérnök-informatikusa

A Szegedi Tudományegyetemen végzett mérnők-informatikus, Palotás Péter egyszerre nyerte meg az APEX Legends című FPS játék szegedi és országos döntőjét a Local Hero Tour első rendezvényén. Az Achilleus néven pörgő e-sport bajnok többek között arról is nyilatkozott, hogy mostanában gaming coachinggal foglalkozik, de a streamelés is mozgatja.

“Egy Budapesten tanuló barátom hívta fel erre a programra a figyelmem. Mesélte, hogy ő a LOL bajnokságon szeretne indulni és látta, hogy lesz APEX Legends verseny is, amivel én 2019 óta játszom. Csak annyit mondott nekem:

Palotás ezt neked meg kell nyerni!

Ennél több motiváció nem is kellett. Az e-sport mindig is érdekelt, így nem volt kérdés, hogy elindulok” – mesélte az újdonsült bajnok az SZTE portáljának.

Mint mesélte, az e-sport mellett a streamelés is érdekli, ebbe is belekóstolt egy kicsit, végül a gaming coachingba vágott bele. Ezzel szívesen foglalkozna a jövőben is. “Nem tudom, hogy mennyire válik hivatássá ez a hobbim, minden estre teljes alázattal állok hozzá és egyszer lehet, az lesz” – magyarázta.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb