Szegedi Arcok

Lehet, hogy idén a Pizza Monkey szállítja a karácsonyi ajándékot? Most akár Playtation 5-öt is nyerhetsz a Majmokkal!

Nem mindennapi nyereményjátékot hirdetett november 21. és 24. között a Pizza Monkey: a szegedi étterem karácsony előtt négy szerencsés vendéget is meglep 1-1 ajándékkal.

MOST MEGÉRI PIZZÁT RENDELNI

A Karácsony még odébb van, de a Pizza Monkeyhoz egy kicsit hamarabb futottak be az év végi ajándékok, mint a legtöbb szegedi háztartásba. Természetesen a Majmok nem tartják meg maguknak a kiegészítőket, hanem úgy döntöttek, hogy 4 szerencsés családot meglepnek egy nyereményjáték keretében.

Az étterem november 21-24. között nyerő hetet hirdetett, amelynek lényege, hogy minden nap egy ajándékot kisorsolnak azok között, akik tőlük rendelnek. A játék egyszerű: csak rendelni bármilyen fogást a Pizza Monkey étlapjáról, élvezni az ízeket, és szurkolni a Rádió 88-cal közösen tartott élő sorsoláson.

NYERD MEG AZ AJÁNDÉKOT A FA ALÁ

Megéri most játszani, mert a négy nap alatt négy szuper karácsonyi ajándékkal lepi meg a szegedieket a Pizza Monkey: egy újgenerációs játékkonzollal és a FIFA 23-mal, emellett gazdára talál majd egy okos tv, egy elektromos roller és 30 ezer forint értékű pizzautalvány is. Melyik nap miért játszatunk? Már mutatjuk is a felhozatalt:

  • Hétfő: Sony PlayStation 5 konzol (FIFA 23 játékkal)
  • Kedd: Samsung 120 cm 4K Smart TV
  • Szerda: Xiaomi elektromos roller
  • Csütörtök: 30.000 forint értékű Monkey utalvány

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb