Kikapcs

Idén sem lesz közös szilveszterezés és tűzijáték a Széchenyi téren

Ahogy tavaly és tavaly előtt, úgy idén sem lesz központi szilveszterezés a Széchenyi téren – közölte szerkesztőségünk kérdésére a Szegedi Vársokép és Piac, tehát nagyon úgy fest, hogy az idei évben is nélkülöznünk kell a szervezett ünnepi, szabadtéri szórakozást Szeged szívében.

Két egymást követő évben a Covid tett keresztbe a központi szilveszterezésnek és tűzijátéknak Szegeden, de sajnos idén sem lesz. Legutóbb egyébként 2019. december 31-én rendeztek szilveszteri ünnepséget a Széchenyi térre, akkor még itt ünnepelhettük az új év beköszöntét közösen. A teltházas rendezvényen koncertekkel szórakoztatták a kilátogatókat, de a hatalmas tűzijáték sem maradhatott el. Ezt viszont sajnos idén is nélkülöznünk kell.

SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK VISZONT LESZ, HOLNAP MÁR KARÁCSONYFA IS

A pozitív viszont az, hogy energiaválság ide vagy oda, a Szegedi Karácsonyi Hetek azonban meg lesz tartva, a start pedig most pénteken lesz. Gőzerővel megy a készülődés város szerte, ma megérkezett Rudi, a kedvenc fényszarvasunk és holnap jön a karácsonyfa is a Klauzál térre. Sőt, péntektől a Dóm tér is várja majd az érdeklődőket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb