Szegedi Arcok

Jótékonysági turit tartanak a Radnóti Kávézóban: meleg, minőségi ruhákat gyűjtenek a Kiscsávolyi Általános Iskola tanulóinak

A Kiscsávolyi Általános Iskolával és az Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvánnyal közösen szervezte meg pénteken a House of European Affairs and Diplomacy – Szeged a második karácsonyi jótékonysági turkálóját a Radnóti Kávézóban, Szegeden.

A jótékonysági turira ma délután négy óráig várják a helyieket, akik segíteni szeretnének. Az eseményről így írnak bővebben: “Ha neked is számtalan ruhadarabod van otthon, amit meguntál, kinőttél, soha nem hordtál, de mégis sajnálnád kidobni, mert neked értékesebb, mi ismét elhoztuk neked jótékonysági turkálós vásárunkat: te hozod a ruhákat, cipőket, táskákat, kiegészítőket, mi pedig az embereket. Az összegyűjtött ruhák a Kiscsávolyi Általános Iskolába kerülnek, ahol több gyermeknek is szüksége van meleg, minőségi ruhára. ”

Mint kiderült, mindezek mellett az Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak is gyűjtenek, ezzel segítenék a munkájukat.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb