Sport

Az egyik szegedi konditerem összehozta a december legkorrektebb gesztusát

3 darab, 3 havi bérletet ajánl fel a Global Fitness olyan fiataloknak, akik szeretnének sportolni, de az anyagi körülményeik mindezt nem teszik lehetővé. A Makkosházi körúti terem közösségi alapon fogja eldönteni, kik kapják meg az egyenként 36.000 Ft értékű meglepetést, mint felhívásukban írták, a szegediekre bízzák a dolgot.

A képlet egyszerűbb, mint belenyomni egy 8-as szériát az olimpiai rúdba:

Ha ismersz olyan 16 és 22 év közötti fiatalt a környezetedből, aki nem engedheti meg magának a kondibérlet árát, plusz szívesen támogatnád ezzel a különleges adománnyal akkor küldj egy rövid indoklást, hogy miért őt válasszák az [email protected] email címre.

A SPORT ÖRÖME MINDEN SZEGEDINEK JÁR

Megkeresésünkre Tóth Tamás tulajdonos elmondta, meggyőződése, hogy a sport öröme mindenkinek jár, éppen ezért kollégáival úgy döntöttek, hogy a jótékonysági megmozdulással olyan fiatalok számára is megnyitják a terem kapuit, akik eddig anyagi okokból nem járhattak le hozzájuk. A Global Fitness alapítója bízik benne, hogy más termek is csatlakoznak a kezdeményezésükhöz.

A szegedi vállalkozó egy egészen szívderítő jelenségről is beszámolt: azt követően, hogy a szegedi konditerem pár hónapja Budapesten megnyitott testvérénél elindították ugyanezt a jótékonysági felhívást, a rengeteg nevezés mellé olyan nemes lelkű sportemberek is becsatlakoztak, akik felajánlották, hogy a felajánlott 3-3 hónap mellé még hozzávásárolnak valakinek további bérleteket.

EGYSZERŰ, MINT LEHÚZNI EGY FEHÉRJE SHAKE-ET: KÜLDJ EGY RÖVID E-MAILT

Bármelyik megoldást is választanád, a feladatod mindössze annyi, hogy küldd el az illető nevét és egy pár soros indoklást a [email protected] vagy az [email protected] címre, amennyiben az utóbbit választod, természetesen továbbítani fogjuk a leveled az illetékeseknek.

Ha már témánál vagyunk, a kedvenc (és talán legolvasottabb) Global-sztorinkat nem hagyhatjuk ki. Ezt olvastad már?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb