Szegedi Arcok

A Legszegedibb Művész, azaz Borovics Tamás, valamint Fagler Erika kapják a Szeged Kultúrájáért díjat

Idén Borovics Tamás színművésznek és Fagler Erika, a Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola alapítójának ítélték oda a Szeged Kultúrájáért díjat – írja a Rádió 88. A díj odaítéléséről pénteken döntöttek, az év utolsó közgyűlésén.

Mint a portál kiemelte, az elismerés azoknak adományozható, akik tevékenységük révén Szegedhez kötődnek, Szeged kulturális közéletében meghatározók, illetve érdemeket szereztek a kulturális örökségek megóvásában, tevékenységükkel, alkotásaikkal országos és nemzetközi elismerést szereztek, ezzel is hozzájárulva Szeged értékeinek gyarapításához.

A LEGESZEGEDIBB MŰVÉSZ IS BOROVICS TAMÁS LETT

Múlt szerdán este, a Hungi Vigadóban köszöntöttük a Boutique Optique bemutatja: Legszegedibb Szegediek című, szeptemberben indított Szeged365-ös közönségszavazás díjazottjait, a több, mint 480.000 voksot kapó közösségi projektben az SZTE Járványügyi Ellátó Központ igazgatóhelyettese, Dr. Letoha Annamária klinikai főorvos kapta a legtöbb szavazatot. A 7 kategória győztesei közül a Nyers és a Belmondo szegedi frontembere, Czutor Zoltán, az Egyesült Államokból a Deák Ferenc Gimnáziumba érkezett Kyle Eckhart, az esemény előtt egy órával magyar bajnoki címet szerzett Pádár Nikolett és mint a Legszegedibb Művész Borovics Tamás is ott volt. Mindenki Borója összesen 5.800 vokssal zsebelte be a kategória első helyét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb