Szegedi Arcok

Sehol egy Wham! vagy Mariah Carey: Novák Katalin közzétette a karácsonyi zenei listáját

Nem éppen karácsonyi klasszikusokat hallgat a szegedi származású Novák Katalin köztársasági elnök és családja a készülődéskor, sehol egy Wham! vagy Mariah Carey. Ezzel szemben a Novák által Spotify-on is közzétett ünnepi best of-listán van Bee Gees, U2, LGT, Cseh Tamás és Enya is.

“Önök milyen zenét szoktak hallgatni a karácsonyi készülődéskor?” – tette fel a kérdést csütörtökön délután a Facebook-oldalán Novák Katalin. A köztársasági elnök bejegyzésében a saját kedvenceit is megosztotta, mint kiderült: Spotify lejátszási listáján 29 dal van, köztük több magyar és külföldi klasszikus.

Novák Katalin már hetek óta karácsonyi lázban ég, december 18-án, advent negyedik vasárnapján is kitett egy ünnepi posztot. Nem sokkal korábban az államfő a hadiárvákkal és családtagjaikkal készült a karácsonyra a Sándor-palotában, bejegyzésében azt írta: „Ilyenkor, adventben felerősödik az is, ami van: a jelenlét, a szeretet, a gyermekek adta öröm, és felerősödik a hiány is. Ezt pótolni nem tudjuk, de enyhíteni talán igen. Ma különösen gondolunk azokra, akik szolgálatban veszítették el szerettüket.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb