Szegedi ArcokVideo365

Az év mákos bejglijével lepte meg a szegedi mentősöket a REÖK Cukrászda

Angyalszárnyakat növesztett a Magyar Ede szecessziós palotájában működő REÖK Kézműves Cukrászda, akik karácsony előtt nyakukba vették a várost, hogy az Országos Mentőszolgálat fővárosi dolgozói után a szegedieket és egy csodálatos kis családot is meglepjenek termékeikkel. Velük tartottunk, mutatjuk a körjárat legklasszabb pillanatait, mákos bejglivel, egészségügyi hősökkel és tündéri kissrácokkal!

Több éves hagyomány már a REÖK Kézműves Cukrászda életében, hogy karácsony előtt nehéz helyzetben lévő családoknak, vagy éppen az egészségügyben hősiesen küzdő dolgozóknak visznek kóstolót a termékeikből, a vendégeik tippjei, kérései alapján. Az idén annyi ötlet, felkérés érkezett hozzájuk automatikusan, hogy még felhívást sem kellett, hogy intézzenek a szegediek felé, non-stop érkeztek a levelek, Facebook üzenetek. Az idei megmozdulás azért is különleges volt, mert a bonbonokból, kézműves nyalókákból és tortából álló szortiment mellé a pár hete a Magyar Cukrász Ipartestület által az Év Mákos Bejglijének megválasztott finomságból is vittek, nem is keveset.

EGY HETE BUDAPESTEN JÁRT A REÖK CUKRÁSZDA CSAPATA, GYŐRFI PÁL FOGADTA ŐKET

Pont egy hete írtuk: karácsonyi adományozó körútra indult a Magyar Cukrász Ipartestület, amelyhez az idén az Év Mákos Bejglije díjat megnyerő REÖK Kézműves Cukrászda is becsatlakozott. Mint közleményükben írták, az idén az Országos Mentőszolgálat, a Heim Pál Gyermekkórház és a Bethesda Gyermekkórház dolgozói és kis betegei részére juttatták el a karácsony ízeit.

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb