Kikapcs

Love is in the air, a hétvégén érkezik a 2023-as Menyegző Esküvő-Kiállítás

Több, mint 100 szolgáltatóval durrant a 2023-as, sorban tizenhatodik Menyegző Esküvő-Kiállítás, amely bár kiállítói helyeit tekintve telt házas, vendéghelyek és jegyek még vannak rá. A helyszín új, az érzés a régi, szombaton és vasárnap a PICK Aréna akadémiai csarnokába várnak, ha:

  • éppen férjhez mennél,
  • megnősülnél,
  • vagy csak úgy Rád tört a Valentin-nap előtti romantikázhatnék.

Az esemény különleges miliőjéről annak házigazdájával, Molnár Benett ceremóniamesterrel beszélgettünk, az interjút az alábbi cikkünkben találod, lentebb görgetve pedig azt is megmutatjuk, hogyan tudsz bejutni a grandiózusnak ígérkező rendezvényre.

Szóval, bejutás.

A klasszikus változat, hogy felmész a Tixa oldalára és megveszed a jegyed elővételben, amely egészen baráti, 1500 magyar forintba kerül. Korrekt ár, ennyi pénzért lassan már egy kiló kenyeret sem adnak a boltban, ráadásul, hogy 16 év alatt díjmentes a romantikázás.

A másik verzió, hogy rápörögsz a szervezőkkel közös játékunkra a Szeged365 közösségi média felületein, most éppen Instán és Facebook-on is megy a móka, a nyeremény pedig egy páros jegy, amellyel rögtön három párocskát is meglepünk:

Bővebb információt ITT találsz az eseményről, a Szeged365-ön a héten még jövünk a kiállítókkal, helyszínekkel és a programokkal is, szombaton pedig élőben is be fogunk jelentkezni a Menyegző Esküvő-Kiállításról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb