Kikapcs

Csokit csokival, megy egy kis Czutor Zolival! Az ÁRKÁD Csokifesztiválra érkezik pénteken a Belmondo

Vannak klassz dolgok az életben. Ilyen a kézműves csokoládé, amelyben mi, magyarok lassan olyan jók leszünk mint (szögedi) halászlében vagy (szögedi) fűszerpaprikában. Van azért más is, ami jó és szegedi, ilyen még a Czutor Zoltán alapította Belmondo, akik holnap az ÁRKÁD Csokifesztiválon lépnek majd fel, nem is akárhogyan!

Kezdjük a lényeggel:

  • Belmondo Akusztik
  • 2023.02.10., 17:00
  • ÁRKÁD Szeged Csokoládéfesztivál
  • ÁRKÁD Szeged, -1. szint

Szerintünk nem kell a két dolgot túlmagyarázni. Ha esetleg mégis, akkor következzen pár sor Zoliékról. Adott a szegedi származású, a Szeged365 Legszegedibb Szegeediek zenész-közönségszavazását az év végén magabiztosan nyerő Czutor Zoltán, aki 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után megalapította a Belmondo-t. A zene iránt elkötelezett, rutinos előadókat keresett, akik szerettek volna valami mást, valami újat kipróbálni. Jó értelemben vett népszerű rockzenét játszani, ami után még tükörbe lehet nézni.

Stílusuk saját meghatározásuk szerint „beatmetál”, ebben a rock, a beat, a metál, a Red Hot Chili Peppers-ös funk elemek szabad játékossággal keveredhetnek ’horribile dictu’ akár sanzonos, akár diszkós elemekkel is.

A speciális, bevásárlóközpontokra hangolt akusztik felállás délután 5-kor kezdődik, a Belmondo előtt a Docpiano Band lép fel, utánuk pedig egy nagy, közös csokimanufaktúra indul majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb