Szegedi Arcok

Igazán büszkék vagyunk! Czutor Zoltán bekerült az SZTE 100 említésre méltó öregdiákja közé

Igazán büszkék vagyunk! Czutor Zoltánt, a Belmondo szegedi frontemberét beválogatta a Szegedi Tudományegyetem a 100 említésre méltó öregdiákja közé, tette közzé az énekes a hírt közösségi oldalán.

A 100 inspiráló alumni portré című magazinnal az intézmény közösségük tagjainak életútja és elért eredményei előtt tiszteleg, mellyel motivációt kívánnak nyújtani a jövő tudásbázisának bővítése, fejlesztései, innovációi reményében. Mint írták, kiadványuk kari ajánlások alapján készült válogatásával arra törekednek, hogy 100 portrén keresztül betekintést nyújtsanak az SZTE elmúlt évtizedeinek nagy sikereket elért, különleges és elismerésre méltó életútjaiba, és így megmutassanak egy szeletet abból a sokszínűségből és tudásból, amely az SZTE közösségét generációkon átívelően jellemzi.

A Legszegedibb Zenész díjas Czutor Zoltán közösségi oldalán köszönte meg alma matere elismerését. Mint írta, megtiszteltetés számára, hogy ott lehet a 100 említésre méltó öregdiák között ebben a kiadványban. “A tudásért, az “ááá” élményekért vagyok hálás, amit ott biológia-kémia szakos diákként a legjobbaktól kaptam” – írta Facebook posztjában az énekes.

A 100 inspiráló alumni portré című magazint IDE kattintva tudod megtekinteni.

Forrás: Czutor Zoltán Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: he has a good point
  2. Visszajelzés: Devops Consultancy
'Fel a tetejéhez' gomb