Szegedi ArcokVideo365

Here comes the boom: egy 49 fős MAN busszal küzdött meg Kis Máté, aki pénteken IBO címért megy csatába

Péntek este egy örmény klasszissal, előtte pedig a Tiszabusz Plusz Kft. 49 személyes óriásával, egy csili-vili MAN busszal küzdött meg a Szeged sportolója díjas Kis Máté. Szeged 30 éve működő személyszállítási vállalkozásánál jártunk, ahol a szegedi rendőr-apuka-ökölvívó a kesztyűt a volánra cserélte, mi pedig arról faggattuk Sutka Ferenc ügyvezető-tulajdonost, mit ajánl

  • kései síeléshez,
  • korai osztálykiránduláshoz,
  • legény – vagy lánybúcúshoz,
  • vagy csak úgy, arra az esetre, ha villámgyorsan kellene egy profin felkészített, megbízható távolsági busz, tapasztalt sofőrrel és a régió piacvezető cégének garanciájával.

Mielőtt belevágnánk, íme pár hasznos infó a Tiszabusz Plusz Kft-ről, nomeg arról, hogy mire készül pénteken a közismert szegedi bokszoló.

30 ÉV BALESET VAGY OTTHAGYOTT UTAS NÉLKÜL – HELLO, TISZABUSZ!

30 éve működik baleset, karambol vagy bármilyen egyéb slamasztika nélkül a szegedi Tiszabusz Plusz Kft., akikről az a hír járja, hogy még soha, senkit nem hagytak az út szélén, sőt, a tulajdonos-ügyvezető Sutka Ferenc legalább tíz éve nem feküdt le úgy aludni, hogy kikapcsolja a telefonját.

A szóban forgó szegedi cég buszos utakkal foglalkozik, de nem utazási irodaként, hanem úgy, hogy a (tényleg) makulátlan állapotban lévő járművet, a profi sofőrt és a megbízhatóság garanciáját adják. 25 éve ők viszik a munkásokat a Continental-Contitech Budapesti úti gyárába, a nyaraló szegedieket Korzika szigetére vagy éppen a Másnaposok című filmre hajazó legénybúcsúzó különítményt Siófokra.

  • Ők azok: Tiszabusz Plusz Kft., Szegeden, a Dorozsmai út 38. alatt
  • Ezzel foglalkoznak: belföldi és külföldi utazások 9 – 53 fő között, modern, felszerelt prémium kategóriás buszokkal
  • Ezért csípjük őket: 30 év baleset és slamasztika mentesen, plusz mint a lenti videós anyagunkból kiderül majd, Feriék megbízhatóbbak, mint egy svájci óra
  • Egyedi skill-ek: feltűnően csinos lányok az irodán, jó kávé, csilivili állapotban lévő járgányok

Feriék bemutatkozó Szeged365-ös anyagát itt tudod visszanézni, egy kis szegedi Grand Theft Bus-szal karöltve:

MÁTÉ HÁBORÚRA KÉSZÜL, DE ELŐTTE MÉG MEGKÜZDÖTT A TISZABUSZ ZÁSZLÓSHAJÓJÁVAL

26 hónappal ezelőtt lépett a szorítóba az ex-WBO interkontinentális bajnok szegedi rendőr-apuka, aki egy 10 menetes mérkőzés formájában, az örmény Yepremyan ellen tér vissza jövő hétvégén. A srác 13-2 mérleggel rendelkezik és még soha nem ütötték le, ahogy Máté elmondta, elég kemény meccsre készül, már csak azért is, mert az örmény egy tipikus “brawler”, szóval, menni fog előre, mint a tehervonat:

A pénteken esedékes New School Promotion gálára az összes jegy elfogyott, de Ferinek és Máténak hála most kisorsolunk 2×2 darabot, avagy, két páros jegyet, a kérdéseket a Srácok teszik fel a videóban:

Buszt bérelnél?

Utazást szervezel?

Vagy csak megindulnátok a haverokkal erre-arra?

Mutatjuk, hol találod Szeged piacvezető buszos cégét:

  • +36 70 448 8888
  • +36 30 841 6003
  • 6728 Szeged, Dorozsmai út 38.
  • Még több infót a cégről és a szolgáltatásokról IDE kattintva találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb