MindenmásVideo365

Ismét nagy baj van Makón, ezekben a pillanatokban szállt le egy mentőhelikopter a Deák Ferenc utcában (frissítve)

“Ismét nagy baj van Makón, ezekben a pillanatokban szállt le egy mentőhelikopter a Deák Ferenc utcában, a könyvtárnál” – írta szerkesztőségünknek hétfőn délelőtt 10 óra után nem sokkal Norbi nevű olvasónk.

Mint kiemelte, a helyszínen a mentőhelikopter mellett egy esetkocsi is feltűnt. Norbitól egy videót is kaptunk, köszönjük szépen!

Cikkünk megjelenését követően egy fotót is kaptunk Norbitól, amin jól látszódik, hogy éppen ellátnak egy embert. Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Reméljük, hogy senkinek nem esett komolyabb baja!

FRISSÍTVE: EGY KÖZÉPKORÚ NŐT SZÁLLÍTOTTAK EL

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai azt írták szerkesztőségünknek, hogy a helyszínről egy középkorú nőt szállítottak el légi úton további megfigyelés és ellátás céljából a területileg illetékes kórházba.

A Facebook oldalukon is beszámoltak az eseményekről, mint kiemelték, “egy eszméletlen középkorú nőhöz kérték a mentők gyors segítségét a makói húsbolt elé, ahova a mentésirányítás azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet és a mentőhelikoptert is, ami pont ugyanoda szállt le, mint legutóbb. Az eseményeket ezúttal is többen figyelték aggódva a házak ablakaiból, míg mentőknek sikerült stabilizálni a nő állapotát és végül légi úton szállították kórházba a beteget.” Mielőbbi jobbulást kívánunk Neki!

Legutóbb egyébként pontosan március elsején történt hasonló eset, akkor is egy mentőhelikopter szállt le a fent említett helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb