Kikapcs

Kitört a Suzuki-teszthónap, reggeltől estig jönnek-mennek a négykerekűek az Algyő úti Veszpréminél

Ez a Suzuki már nem az a Suzuki. A 45 ezer embert alkalmazó, a világ 168 országában jelen lévő autóipari óriás volt az, aki a 90-es évek első magyar népautóját elhozta, telis-telepakolva Szeged körútjait a jó öreg “ős” Swiftekkel, de ők azok, akik 1991 óta szinte minden évben az eladási listák élén – vagy dobogós helyén – hajráznak az országban, azonban a modellpaletta és az imázs is óriásit változott az elmúlt 30 évben. Beugrottunk az Algyői úti Veszprémi Autószalonba, megláttunk egy fullosan megpakolt Vitarát, majd egy prémium kategóriás Across-t és elkapott a szamuráj-életérzés.

A Suzuki Teszthónap egy pofon egyszerű, de annál élhetőbb sztori:

  • az ember fia felmegy a cég honlapjára,
  • választ egyet a 78 márkakereskedésből (mi a Veszprémit választottuk),
  • vagy rászűr egy konkrét modellre, ebben az esetben a térkép egyébként csakis azokat a kereskedéseket listázza, ahol a modell éppen elérhető tesztvezetés céljából,
  • foglal egy időpontot,

hamarosan pedig jön a “behívó” és lehet menni próbakörre.

A modellpaletta jelenleg 8 tételből áll, a legkisebb japán az extravagáns formájú Ignis, amelynek 5.750.000 Ft-os kezdőára egészen barátinak mondható az újautó-szegmensben, a legnagyobb pedig a Toyota RAV4-el azonos platformra épülő Across, ez utóbbi a 222 lóerős plug-in hibrid zöld motorral és a négykerékmeghajtással már egy izmosabb tétel, de ilyen méretben és tudásban – szerintünk – még mindig a legkorrektebb ajánlat a szegmensben.

A tesztvezetésre IDE kattintva tudsz jelentkezni, a Veszprémi Autószalont pedig az alábbi elérhetőségeken találod:

  • Szeged, Algyői út 85.
  • 0662 473-000

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb